שיבת המלכה!!!

love1beyonce

New member
נצלש...

קודם כל חג שמח. דבר שני... אם מישהו יכול לחתום שדסטניז צ'יילד יבואו לישראל. באתר הזה, אנו נודה לכם מאוד. הרישום הזה הוא רישום קצרצר ואפשר במהירות לגמור עם זה. ואם אפשר בבקשה כמובן, לפרסם. בתודה, פורום דסטניז צ'יילד.

LunaticPark

New member
תודה אבל אנחנו לא צריכים אותן כאן

מיותר לגמרי יש מספיק בדואיות שמנות תןדה על העצעה והשקעה:]

pookacha1

New member
חחחחחחח

צודק חלקית.. אנחנו באמת לא צריכים אותן כאן.. אבל זה לא נחמד לא לחתתום בשביל מישהו שכן רוצה שהן יבואו.. גם ככה אנחנו לא אלא שהולכים לראות אותו.. אז אפשר לעזור להם.. אבל מצד שני... למה קיבינימט אנחנו צריכים לבזבז את זמננו על ה-3 טיפשות האלה שמקנאות אחת בשנייה ועושות סצנות מחורבנות?!

giant G

New member
,תראי אישית אני מוכן לחתום לא יודע

מה איתכם אני מוכן לחתום על עצומה כדי שהם לא יבואו לארץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

giant G

New member
חחחחחח זה מה שכתבתי...

please dont come to israel we dont want you facatzzot over here you girls just sock!!! go play with barby's or somthing like that why wont you just go and have a good fucking fight and poot ot on the news memusharut

לינקנית

New member
אני שמתי ואני מצטטת....

BATEL COME TO ISRAEL...THE PIPEL LOVE YOU......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק לא היה לי מה לרשום ואני לא אוהבת אותן אבל הן נחמדות
בכל מקרה זה בשביל האנשים שאוהבים אותם אחוות אחים ...כמו שאומרים הראפרים=] גל את מבינה אותי=]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראיי!! מה אני כתבתי.... PLZ dont come to israel plzzzzzzz done come you are sucks we dont need to laydis like you!! you 3 are FACKAZZOT!!!

חעעעעעעעעעע

אני יודעת שהן לא יבינו ואני יודעת גם שהן לא ייקראו ממילא

למעלה