שיבוצים 2004

מעיין©

New member
שיבוצים 2004

בהצלחה לכל הגרעינרים לעתיד שבטח ממש מתרגשים ומצפים...
רק שתדעו שגם אותנו זה מרגש ומסקרן. זה מאוד משמעותי לדעת מי יהיה אחריך
אני מאחלת לכולכם שתקבלו מה שאתם רוצים...למרות שאני לפני שנה בכלל לא חשבתי על מרום הגליל ואני לא מצטערת לרגע שאני שם...
אז קחו הכל בקלות, תשמרו על ראש פתוח ותבואו בגישה של לא משנה עם מי תהיו ואיפה תנסו להוציא מזה את המיטב

מסכים לכל מילה...

יהיה בסדר אם תבואו עם הגישה הנכונה...:) בהצלחה! יהיו לכם שיבוצים מעניינם(ההופעה והמטודה של החלוקה לקומונות...)

ה טמבל

New member
שמענו על המטודה שמתכננים לנו...

אם אני לא טועה וזאת באמת המטודה, זה יהיה מצחיק...

kedeman

New member
אני חושב שאני ידוע למה אתה מתכוון

רק שאם זה אותו דבר אז אני לא בטוח שיש להם כוח לעשות שני שיבוצים שונים (אמיתי ולא) הם עצלנים כבר :)

אוי!

אם הם יעשו את זה אני אתחיל לבכות שם ולהתעצבן ולא כדאי לכם לראות אותי עצבנית!!!!!!!

fresh mishmesh

New member
אממ...

ת'אמת? השיבוצים האלה כבר יצאו לי מהתחת... לא יכולה לחשוב על זה בכלל כל היום כולם טוחנים לנו בשכל את השיבוצים האלה... ברור לי שזה מרגש ומלהיב (כן כן, גם בשבילי), אבל... אוף. לי אישית כבר ממש קשה לשמוע את המילה הזאת... אני פשוט אגיע ביום ראשון, אשמע איפה ועם מי, ואלך להטביע את יגוני במקדונלד'ס... ואז... אז אני אחזור הביתה, ולמחרת אלך להופעה של משינה בניצנים

אני מצטרפת אלייך!

אבל זה בכלל לא מה שרציתי להגיד. ראיתי את גיל עכשיו. איך היה באילת? רבצתם כל היום? חוצמזה טודא! על המספר של מיטל...

מעיין©

New member
היה אדיר../images/Emo70.gif

ותרגישי חופשי להמשיך להתקשר אלינו ב-3 לפנות בוקר

בהצלחה לכולם בשיבוצים!

הלוואי שתהיו מרוצים מהשיבוצים, ותצאו עם מי ואיפה שרציתם להיות... והלוואי שאחד מכם יהיה בחופא"ש!

fresh mishmesh

New member
לא יודעים במנשה מה תהיה כמות

הגרעינרים (ככה האיש טוען), אז איך בעצם עושים לשם שיבוצים?... ז"א- לא יודעים כמה אנשים יהיו במנשה, אבל עושים שיבוצים בכל זאת (לפי איזה מספר אנשים במועצה? 5? 6? 7?...)

מחר שיבוצים וכל הצעירים מתרגשים :)

היי חברים, רציתי לאחל לכל הי"בניקים שיקבלו את המועצה והגרעין שרצו אבל גם אם לא, קחו בכיף ותיהנו ממה שיש - אל תפסלו ישר. אה כן, מת לראות אותכם כבר בנח"ל :) טוקר הגדול

למעלה