שיבוץ מחדש

avi27694

New member
שיבוץ מחדש

שלום לכולם!

התגייסתי בזמנו למסלול לא קרבי, ולאחר כמה חודשים יצאתי לדח"ש. בתקופת הדח"ש הספקתי ללמוד מספר קורסים במדעי המחשב פיסיקה ומתמטיקה באוניברסיטה. למדתי את השפות c++, python, java... ויש לי גם ידע אישי בvhdl. משום מה התחלתי ממש לאהוב את התחום, והשתתפתי בהמון תחרויות סטארט אפים, האקטונים ותוכניות טכנולוגיות שונות.

כעת אני חוזר להמשך השירות, ולשיבוץ מחדש בבקום. מכיוון שגם ככה לא אחזור למסלול קרבי, חשבתי אולי לנסות להגיע לאיזו יחידה טכנולוגית בתור תוכניתן שחור. ניסיתי לפנות למוקד האיתור של חמ"ן חיל תקשוב, ושאר החילות, אך היות וכבר עברתי חיול הם לא ממש יכולים לעזור לי, או במילים אחרות "אתה כבר לא בעיה שלנו".

ניסיתי לפנות לכמה יחידות ישירות, אך היום וקשרים אין לי, זה קצת בעייתי. בניסיונות אחרונים שלחתי מכתבים לראש אכ"א לשכת מפקד מיטב ומקומות נוספים, אך אין מענה כרגע.

שוב אני במצב די תקוע, עוד אין לי תאריך גיוס, ואף אחד לא ממש מוכן לטפל בי. אני לא ממש רוצה להגיע לבקו"ם ושם להתחיל לבקש ובעצם להיות נתון להחלטה של אדם, שלא תמיד יש לו לב טוב וכוח לשמוע אותך.

אם למישהו יש רעיון יצירתי נוסף מה לעשות אני ממש ארצה לשמוע, כי חבל לי לתייק מסמכים בהמשך השירות, במקום לתרום במשהו שאני יחסית אוהב ולעשות משהו משמעותי (כן זה נשמע קצת קלישאתי).

בכל מקרה תודה רבה לעונים!

מחפצה

New member
אולי הפורום הזה יעזור - זה קצין מיון שהשתחרר לאחרונה

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=15163249

כך תוכל לשאול שאלות את מי שהיה במערכת עד ממש לאחרונה
ולבדוק האם יוכל לסייע לך בתהליך השיבוץ למקום המתאים ביותר עבורך ועבור הצבא.
ייתכן שהוא מכיר את האנשים שמעורבים בנושא ויוכל לקשר בינך ובינם
שיהיה רק טוב והצלחה

למעלה