שיבוץ בתותחנים

ZiMZiM

New member
שיבוץ בתותחנים

שלום, התגייסתי בתחילת השבוע לחת"ם. במהלך השבוע עברתי מיונים בתקווה להגיע למנת"ץ, איכון או גם מ"ט. לצערי לאף אחד לא הגעתי ונפלתי לגדודים. יותר מזה - לגדודים בפלוגה ג´. אני מרגיש ויודע שזה לא בשבילי. אני בחור חכם, שמאמין שיכול לתרום יותר ביחידות אליהן רציתי להגיע. בכל מקרה רציתי לדעת אם יש איזו פרוצדורה לעבור לפלוגה ויחידה אחרת, אם כן מה היא ומה הסיכויים תכלס לעבור. תודה.

ofirgaon

New member
רג´ואן!

תראה אין לי מושגגגגגגגגגג מה קורה בתותחנים וכל זה, אני אפילו רק מלש"ב פשוט שמקווה ללכת לקורס טייס, אבל עצתי לך היא כזאת: אם יגידו לך שאי אפשר לעבור תנסה להיות הכי טוב בפלוגה תשקיע הרבה ואולי תצא למסלול פיקודי..

מה נשמע?

גם אני התגייסתי לתותחנים בתקווה להגיע לזה, גם אני הגעתי לגדודים בסוף (פלוגה ב´) אבל שטויות. הייתי מבועס מחץ מזה אבל יצאתי מזה תוך שעה בערך (נכון שהמבחן באנגלית היה קל? רבאבק יש לי 95 באנגלית וזה לא הספיק לMLRS). קודם כל אפשר להגיש אני חושב בקשב לשיבוץ אחר מהמש"קית ת"ש, נדמה לי שזה נקרא טופס 55. אולי תנסה לדבר עם המפקדים שלך. בכל מקרה אני ממיץ לך לנסות לעשות תמקסימום ולנסות ליישר קוו. אגב היית בטרום ב-ב2?

ZiMZiM

New member
וואלה

זה נראה לי מה שאני מתכוון לעשות. לדבר עם המפקד הישיר שלי של הצוות ולבקש מש"קית ת"ש השאלה כמה זה משפיע אם בכלל. תשמע, אם בסוף לא יהיה לי שום סיכוי לעבור ברור שאני לא אהיה עם ראש בקיר ואנסה לקבל את זה כמה שיותר בכיף אחרת אני סתם אסבול שם. בטרום הייתי בג1.

neveg

New member
יש סיכוי

תנסה לבקש ראיון אצל המסו"ל/מ"פ ולהגיד לו שהשיבוץ הנ"ל מוריד לך את המוטיבציה שהייתה לך להשקיע בצבא, ושאתה מאמין שתוכל לתרום הרבה יותר בפלוגה א´ או ד´. בהצלחה

ילדון18

New member
מערכת "איכון" בחיל התותחנים ../images/Emo35.gif

האם למישהו מכם יש מידע על יחידת "איכון" בחיל התותחנים
בתודה מראש .

jחיימון

New member
תשובה ממש טובה

תקשיב גבר. הייתי מפקד טירונים בפלוגה ג´ במשך המון זמן לכן אני יכול לעזור לך. גם אני כמוך התגיסתי לתותחנים וממש רציתי פלוגה א´ ונשבזתי אש מזה שהגעתי ל 55. אבל עם הזמן גיליתי שזה אחלה מקום עם אנשים ברמה (למרות שאני בטוח שכרגע נראה לך שיש המון ערסים) ותפקיד ממש מעניין. אחרי זה יצאתי למפקדים שזה הדבר היותר חשוב ומעניין בצבא שבפלוגה א´ על מקצועותיה השונים יותר קשה ופחות מעניין. תן לכל דבר הזדמנות וממש תשקיע ותראה שיהיה לך סבבה. אם תהיה שבוז ותהיה חרא חייל אז תהיה לך חרא טירונות. זה בסדר לרצות לעבור ולדבר על זה עם המפקד והמפל"ג שלך אבל עדיין תתן את המקסימום. למ"פ שלך קוראים אבי ואם תענה לי באיזה סוללה אתה בפלוגה (55,402,403) אני אתן לך עוד פרטים על המסלול ועל הסגל שלך.

ZiMZiM

New member
סוללה 402

אהלן, אני בסוללה 402. אני כבר מקבל את העובדה שאני שם, ואני לא הולך עם הראש בקיר כי אני יודע בסוף שרק אני אתבאס בגלל זה. האנשים נראים סבבה ממה שהספקתי לקלוט בשבועיים האלה. אם יש לך אפשרות לתת לי עוד פרטים על הסגל ועל המסלול כמו שציינת ועוד דברים אחרים זה יהיה נחמד. תודה.

למעלה