שיבולת שועל.........?

oisdvib

New member
שיבולת שועל.........?

ראיתי מתכון של WAN שצריך להוסיף לחומרים שיבולת שועל-לא אינסטנט. איך יודעים אם זה אינסטנט או לא?

ANNABELL

New member
אורנהל'ה בוקר טוב חמודה

זה מצויין על גבי השקית או הקופסה אך למען הסר ספק, תשאלי את אחד העובדים בסופר והוא יסייע לך במיידית. באנגלית זה נקרא oatmeal ואני בדרך כלל רוכשת quaker oatmeal. אני מניחה שיש גם תוצרת הארץ אך אין לי מושג של איזו חברה.

oisdvib

New member
היי חנה, יש לי קופסא מפח..........

של חצי ק"ג יבוא מלונדון ורשום מכיל שיבולת שועל בלבד וכן:קואקר שיבולת שועל לבנה לבישול מהיר. זה שרשום בישול מהיר-הכוונה לאיסטנט. נכון?

effyba

New member
מהיר הכנה=אינסטנט. את שבולת

השועל הרגילה קונים בחנויות טבע או בשווקים בחנויות לקטניות.

ANNABELL

New member
בוקר טוב אפי

אני רכשתי גם וגם בסופר. יום טוב לך.

ANNABELL

New member
אורנהל'ה שימי לב

אם הקופסה היא מלונדון אז ודאי תזהי גם את המילה instant שם. באם רשום לך שם שעליך לערבב זאת עם מים רותחים לבחוש ולהגיש אז זה instant. שיבולת שועל שאינה instant צריך לבשל. אני מניחה שמה שיש לך זה שיבולת שועל instant.

oisdvib

New member
רשום בעברית ובאנגלית "בישול מהיר"

והשימושים: דיסה, מרק, ושימושים נוספים:עוגיות, עוגות, ביסקויטים ופודינג. למשל לדיסה-מרתיחים מים או חלב מוסיפים מלח וקואקר, לבשל דקה תוך בחישה.....

ANNABELL

New member
אורנהל'ה מה שיש לך זה instant

מתוך סקרנות מה רשום בדיוק באנגלית: instant cooking quick cooking immediate cooking

ANNABELL

New member
וזה ההבדל בין האנגלית הבריטית

שאני אישית מאוד מאוד אוהבת לשמוע לבין האנגלית האמריקאית. ואסיים בסיפור נחמד שראיתי שלט שאומר כך: English spoken - American undersood בקיצור צאי לקנות קוואקר רגיל.

chanit

New member
יש לסוגת שקיות של 200 גרם שיבולת

שועל שלמה ויפה, לא אינסטנט. אני משתמשת בה וגם בשניה, תלוי לאיזה שימוש.

למעלה