שיבולת שועל איך יותר נכון לגוף לצרוך אותה מבושלת או לא?
V vegetalien New member 7/8/12 #2 אם את מתכוונת לפתיתי שיבולת השועל, דהיינו "קוואקר", הם לרוב כבר עברו בישול ראשוני, כך שלא משנה מה תעשי עם זה, זה מבושל.
אם את מתכוונת לפתיתי שיבולת השועל, דהיינו "קוואקר", הם לרוב כבר עברו בישול ראשוני, כך שלא משנה מה תעשי עם זה, זה מבושל.
מ מרב נוב New member 7/8/12 #3 תודה רבה לאחר שפירסמתי את שאלתי כאן, נוכחתי לדעת שישנה כבר שאלה דומה שתקבל מענה, ביום חמישי.
G Gidi Shemer New member 9/8/12 #5 הערה מצויינת בדיוק עכשיו אני קורא את "בדמי ימיה" של עגנון. ספור מעולה.
B byu1 New member 9/8/12 #6 אבל פשוט לא הבנתי מה קראתי כי זה היה באנגלית אבל נראה ממש מעניין למרות שלא הבנתי בדיוק לאיזה רעיון הם מתכוונים לגמרי אתה מוזמן לספר לנו על הסיפור שאתה קורא
אבל פשוט לא הבנתי מה קראתי כי זה היה באנגלית אבל נראה ממש מעניין למרות שלא הבנתי בדיוק לאיזה רעיון הם מתכוונים לגמרי אתה מוזמן לספר לנו על הסיפור שאתה קורא
G Gidi Shemer New member 9/8/12 #7 הייתי מספר, אבל זה בעברית ועוד של עגנון נורא קשה. אבל מעניין. אבל לא הבנתי. כמו שיבולת שועל יבשה. וגם הסלרי. ודבורה בראון.
הייתי מספר, אבל זה בעברית ועוד של עגנון נורא קשה. אבל מעניין. אבל לא הבנתי. כמו שיבולת שועל יבשה. וגם הסלרי. ודבורה בראון.
B byu1 New member 9/8/12 #10 אוכל לא מספק מביא לכעס רק שאני לא מבין איך בארצות הברית אפשר לאכול אוכל טבעוני עד כדי כך לא מספק שאתה מתעצבן
אוכל לא מספק מביא לכעס רק שאני לא מבין איך בארצות הברית אפשר לאכול אוכל טבעוני עד כדי כך לא מספק שאתה מתעצבן
G Gidi Shemer New member 9/8/12 #11 חס וחלילה מלהיות עצבני אני לגמרי שאנטי עכשיו, עם "בדמי ימיה" וכוס תה טוב. אין על עגנון. אבל לא ממש מבין אותו.
חס וחלילה מלהיות עצבני אני לגמרי שאנטי עכשיו, עם "בדמי ימיה" וכוס תה טוב. אין על עגנון. אבל לא ממש מבין אותו.
B byu1 New member 9/8/12 #12 אני מאמין שאתה עצבני אתה יודע עצבנות טבעונית, מה אתה לא מבין אצלו? והאם שמת דבש בכוס תה או שאתה נגד הרג של דבורים ודגיגונים?
אני מאמין שאתה עצבני אתה יודע עצבנות טבעונית, מה אתה לא מבין אצלו? והאם שמת דבש בכוס תה או שאתה נגד הרג של דבורים ודגיגונים?
G Gidi Shemer New member 9/8/12 #13 אז פה הטעות שלך. אתה מתבסס על אמונה. ואין אלהים. לא צריך להמתיק תה. ואני צמחוני, לא טבעוני.
B byu1 New member 9/8/12 #14 אני מתבסס על אלוהים? מעניין אז אתה נגד דבורים ונגד דגיגונים כמוני? כבר התעייפתי מהניסוחים על הדגיגונים
אני מתבסס על אלוהים? מעניין אז אתה נגד דבורים ונגד דגיגונים כמוני? כבר התעייפתי מהניסוחים על הדגיגונים