הרבה זמן לא שתיתי אני רוצה גם.
S Silly Wisdom New member 13/5/10 #25 בעירבוב שיצר אותך חייב להיות איזה גן רוסי- תבדוק את זה. המממ- יום שני אני ואתה יוצאים- קבעתי לך עובדה. אה- וצריך עוד מישהו- אחרת אני אנצל אותך מינית
בעירבוב שיצר אותך חייב להיות איזה גן רוסי- תבדוק את זה. המממ- יום שני אני ואתה יוצאים- קבעתי לך עובדה. אה- וצריך עוד מישהו- אחרת אני אנצל אותך מינית
D danravia New member 13/5/10 #26 לא, זה מאמא שלי עובדה קשה.. אני עסוק וקבעתי עם חבר מוערך אבל אני אראה מה אוכל לעשות.. רק תזכירי לי ככה בראשון
לא, זה מאמא שלי עובדה קשה.. אני עסוק וקבעתי עם חבר מוערך אבל אני אראה מה אוכל לעשות.. רק תזכירי לי ככה בראשון
S Silly Wisdom New member 13/5/10 #29 טוב. יום שני אני אצל הפסיכו... מעניין באיזה מצב רוח אני אצא ממנה ואם אילו תובנות... אני מקווה מאוד שהיא תעזור לי לצאת ממנה. כי אחרת נראה לי שאני אחזיר את נשמתי לבורא קצת יותר מוקדם משתכננתי.
טוב. יום שני אני אצל הפסיכו... מעניין באיזה מצב רוח אני אצא ממנה ואם אילו תובנות... אני מקווה מאוד שהיא תעזור לי לצאת ממנה. כי אחרת נראה לי שאני אחזיר את נשמתי לבורא קצת יותר מוקדם משתכננתי.
A aint mindless New member 13/5/10 #15 אז מה שגרם לזה? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1972&MessageId=141464963