שיבוט- בעד או נגד?

helen12004

New member
שיבוט- בעד או נגד?

בעקבות עבודה שעשיתי בתרבות ישראל על שיבוט אני רוצה לדעת מה דעתכם. למי שמתעניין בנושא, באתר http://gifted.cet.ac.il/gifted/activities/clone/.index.html יש הרבה מידע על שיבוט, יתרונותיו,חיסרונותיו, מאמרים, וההבטים השונים בנושא...

vk3

New member
למה לחכות ../images/Emo35.gif

ומה אתה לא מספיק חבר פורום

SpyKid

New member
רגע זאת לא את שייעצתי לה פעם

לעשות עבודה בתרבות ישראל על התפתחות הספורט בישראל?
(בטח לא... פשוט נזכרתי בזה כרגע...) אני אקרא באתר ואכתוב את דעתי :)

s h u r i k

New member
אוווו גאד

תרבות ישראל
תגידי, את במיקרה לומדת בכרמיאל- הורוביץ'???

SpyKid

New member
חחחחחחחחחח היא מחיפה... (ריאלי)

אגב, מזמן לא כתבת!!!!!!!!!! :))

s h u r i k

New member
אההה... נו טוב

פשוט חשבתי שרק עליינו ניסו את החרא הזה..... ביזבוז זמן!!!

SpyKid

New member
חחחחחחחחחח מסתבר שיש עוד כמה

בתי ספר שמתעללים בתלמידים :))

SpyKid

New member
../images/Emo12.gif וכל זה בגלל תרבות ישראל?

לפחות לך אין כל יום בחן\מבחן במשהו...
היום - בחן במתימטיקה, מחר מבחן בכימיה, מחרתיים בחן בפיזיקה, וביום שישי - מתנה לנוביי גוד... מבחן באנגלית!!! ייאאאי איזה כיף! :))

Vrock

New member
חחח....

דווקא יש לי כל יום כמעט הודעה על בחן במקצוע הכי קשה-פיסיקה מואץ. ובחצי מהמקרים מבוטל. זה ממש מלחיץ בייחוד שיש לי מיליון שעות 0 מבוזבזות ועצבים מרוטים. אז-בהצלחה במבחן,בבחן,ובמבחן השני! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;; ואני רוצה לאחל לכולם נוביי גוד שמייח-תיהנו ותשתו בנעימים ושיהיה לכם סבבה! ושהשנה האזרחית הבאה תהייה טובה יותר מזאת!

SpyKid

New member
וואי תודההההה!../images/Emo24.gif

בהצלחה גם לך... אגב, מה זה פיזיקה מואץ - אתם נבחנים מוקדם יותר?

Vrock

New member
בין היתר

מסיימים בגרות בי"א. עכשיו סיימנו ללמוד תוך השנה הזאת חדו"א וקטורים וטריג' לפיזיקאים. הידע שלנו גם אמור להיות מעמיק יותר. קריעת תחת רצינית-אבל אני ממש אוהב פיסיקה. ד"א את לומדת פיסיקה של הספורט או משו לא? בתוך מגמת הספורט שלך?

SpyKid

New member
:)

אני לומדת פיזיקה 5 יח"ל, ובלי קשר לזה - ספורט 5 יח"ל שכולל בתוכו פיזיולוגיה (לא בדיוק פיזיקה - יותר קרוב לביולוגיה...) אגב, זה נשמע מגניב מה שאתם לומדים... אבל בטח קשה לאללה... :))

Vrock

New member
הה אופס נכון...

פיזיולוגיה זה כל זה עם הגידים הלבנים והאדומים וכאלה? בהחלט קשה לאללה- טוב אולי לאללה לא קשה אבל אני מתקשה. לסובב גראפים ולחשב את הנפח---טוב שלא התלהבו עלינו... תודה על האיחול שלך...

הקיובה

New member
../images/Emo6.gif

יש לי ביום של השנה החדשה מיבחן ענקי בתיקשורת חח כמה נחמד מיצד המורה שלי

למעלה