שיבה

אפולו68

New member
שיבה

הוא הריח ממקלחת למרות שנעלי הצבא שמחוץ לדלת הדיפו סירחון..הוא שב היום ממילואים ארוכים רוויי שיחות על סקס ולמעשה כבר היה בשלב בו כל הענין חדל לחרמן והתחיל בעיקר לעייף. עתה היה שרוע על המיטה חצי מעולף הילדים כבר נרדמו והבית היה שקט. רוח מזרחית חמה נשבה מן החלון ומהחלון שממול ריצד האור הכחלחל של הטלוויזיה בדירת השכנים. היא נכנסה לחדר והסירה מעליה את חולצת הטי שירט שלה שכבר לא היתה מבושמת כמו בעת שנכנס הביתה כמה שעות קודם אבל דווקא ריח זיעתה החמצמצה והמוכרת עורר אותו. היא השתרעה לידו וליטפה בעדינות את ידו השעירה השזופה והמיובלת. גע בי בבקשה היא לחשה לתוך אוזנו . אני כמהה למגעך...אני מתה שמישהו כבר יגע לי בשדיים השתוקקתי כל כך למגע גברי שאינך יודע כמה. המשגל היה חפוז בגדים התעופפו לכל הכיוונים. היא רכבה עליו ודהרה על אברו הזקור והוא נגס בפטמותיה בפראות. במהלך המשגל הירהר בינו לבינו. איזה מזל שהיא טהורה ואני לא צריך למצוא את כל תאוותי בתוך ידי. תוך שהיא רוכבת עליו היא רכנה ולחשה לו : הלכתי בגלל שובך למיקי אתמול ..(מיקי היה שם הקוד שנתנו למקווה הטהרה על מנת שהילידם לא ידעו) הוא הפך אותה על גבה ומחץ את שדיה בכפותיו החזקות אחר כך גירד עם סנטרו עטוי הקוצים את חזה בטנה וגבעת ערוותה הוא ליקק את ערוותה והיא נאנחה : ווואו כבר כמעט שכחתי מזה... כשחש שהיא מוכנה ועסיסי ערוותה כבר ניגרו על צאוורו הוא יצא מבין יריכיה וחדר לתוכה בעצמה היא לא יכלה להחניק את זעקת הנאתה כשחשה בזרמתו נורית לתוך רחמה ...הוא נרדם בחטף מיד אחר כך היא עוד המשיכה לשחק בדגדגנה למרות שהוא הביא אותה לפורקן ראשון מזה חודש.זהו ...הוא שב ממילואים בריא ושלם

למעלה