שיא ישראלי חדש בגלישה

חגי זיו

New member
שיא ישראלי חדש בגלישה

א.ב (השם שמור במערכת) הצליח להביא לארץ גלשן אויר חדיש במחיר של 2 גלשני WW TALON ובכך קבע שיא ישראלי חדש בשקלים / דולרים / יורופים או כל מטבע אחר בו תימדד העיסקה. בסעיפי ההוצאות נרשם שיא עבור אוברוויט, שיא עבור מחיר הגלשן ושיא עבור מחיר העסקה הכוללת (נסיעות וכו"). הגולש המעושר (עכשיו קצת פחות) מבטיח שמדי פעם יתן לחברה לגעת בנכס היוקרתי, אבל שאף אחד לא יצפה לטיסת מבחן.

חגי זיו

New member
גיא - התקשרת אתמול ושוב לא הספקת

לדבר ...וזמנך תם. מה קורה? מה העניינים?

amitceder

New member
ברטוב, תתחדש

שיהיה במזל ואל תתייחס לקנטרנות והכל - אתה יכול לקחת ממני דוגמא - לקח לי לתקן את הגלשן שלי עד עכשיו בסביבות רבע מהמחיר שלו - ועוד נשארתי עם אותו גלשן, אז במקום להתבאס - תתחדש.

Bartov Alon

New member
חגי! החיים יפים

כשיודעים להרויח כסף! ויפים כיפליים כשיודעים גם להפרד ממנו. חלק מזה אתה בהחלט יודע לעשות יפה. ואתה מוזמן לטיסת מבחן (כמובן אחרי שתציג בטחונות לפי דרישה) תודה למברכים חברים שהזמינו חלקים יוכלו לקבלם במשרדינו שבמושב אורה צדרבויים גם החלקים שלך הגיעו אגב חגי לא הזכיר מספרים ,אבל חויבתי ב420 יורו עבור "אוברוויט" הזהרו!!!!!!!!!!!!

amitceder

New member
מה???

ברטוב, על איזה חלקים בדיוק מדובר? אם כבר חסרים חלקים וזה נסגר עם עמירם. לא ידעתי שהוא כזה זריז. אבל אם זה באמת החלקים שלי אני הולך לקבל בומרנג על מה שחגי וגיא חטפו בהזמנה שלי...

natyh

New member
אלון

האם לא היה שוה לטוס ולהביא ביד . נראה לי מתקרב מאד למחיר הטיסה. נתי

חגי זיו

New member
אבל הוא באמת הביא ביד.. הוא טס כדי

להביא את הגלשן ומעבר לעלות הטיסה והשהייה גם עלה לו האוברוויט 525 $ ! אין ספק שיא מרשים שלהערכתי יחזיק יותר מהשיא של אברון ומודי.

Bartov Alon

New member
האמת היה גם דיוטי פרי ו

מפה של המטרו שלא לקחת בחשבון (בסביבות 2.25 יורו)

שי גנדל

New member
באיזה דגם של גלשן מדובר?

תתחדש ותהנה

גלעד HPAT

New member
מברוק../images/Emo16.gif../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif

אלון, תתחדש מאחל לך שהתשלום על ה over wheight משפיע אליך כמו עלות מפת הmetro. מכל מקרה תשמור עליו טוב... אולי בעתיד ארכוש אותו ממך, כדרכי בקודש. ואגב, לאחר תקופה בה השפרצתי נוזלים לכל עבר (ולא יניב לא...), קריא - גמעתי שלושה גלילי נייר תועלת ביום, אתמול סוף סוף גלשתי ומסתבר שניצלתי את האופציה האחרונה של המרחב האוירי שנפתח באילת לאור הסגירה הזמנית של שדה"ת. (מהיום כבר הטיסות חוזרות לאילת). היה מקסים. מי המפרץ מגובה מסוים ריצדו באור השמש. עיני אף שזפה, כיפה מושלגת בסעודיה וגם את עמק הירח הפרוש אל מול מצפה חזקיהו - הרים שחורים המזכירים את סיפורי טולקין. ותאמינו או לא בריכה ענקית של מים במצרים.. שגם הזכירו לי את השלוליות בגודל של דונמים שהיו לפני כחודש וחצי באזור יוטבתה בצד הירדני - בהחלט מראה שונה ביובש הכמעט תמידי באזורנו. וכו - היה קר בשלב מסוים למרות 4 שכבות חלק עליון וכפפות - שזו פעם ראשונה - להיט מומלץ כנגד הקור. ואגב - שילוב מנצח : אויר קר + שמש = טרמיקות מעניינות. ושוב אלון - תתחדש ותהנה. גלעד

למעלה