שיא חדש נשבר

גיורא16

New member
אני ואפסי

שושה יקרה. אולי כדורגל,גן שעשועים,עפיפונים ושאר "ירקות" אינם במערכת המושגים של איכר עני עם מעדר אחד וחצי שור. אלהים עזר והמטאטא ירה..עוות של הטבע והזקנה נכנסה להריון.אולי אין להם כסף ו/או גישה למרפאת הפלות? לא כל תופעה בעולם אנחנו צריכים להשליך על מערכת המושגים שלנו. ואצלנו לפי מיטב ידיעתי יש אנשים ונשים בגיל זה ומבוגרים יותר שחוגגים בבתי האמהות.. אז תדאגי לאמצעי מניעה וקדימה לעבודה.

s h o o s h a

New member
אתה הבנת את הכתבה?

הזקנים הוציאו את כל הונם על טיפולי פוריות כדי להוליד יורש לחווה שלהם! הזקנה לא 'נכנסה להריון' ובאשר לחגיגות בבתי ההורים למיניהם- מאושרת בשבילם ומאחלת לעצמי גם. וזה בדיוק הענין- שיחגגו! הם את שלהם כבר עשו ועכשיו הזמן לחגוג. ואיך בדיוק משתלב ילד בחגיגה של קשישים בני 70? אגב, כל הדוגמאות שנתתי [כדורגל, עפיפונים, גן שעשועים ושאר ירקות, כדבריך] הן רק דוגמאות שבאות להמחיש את העיוות [בדיוק המילה הנכונה. תודה גאיה] שבמקרה כזה. עיוות!

גיורא16

New member
הבנת הנקרא

את חטאי אני מזכיר, מיד שקראתי את ההסבר הנוסף ...הבנתי...הבנתי.(כי הסברת לאט) ומאחר ואני נהנה מאלצהיימר נעורים אני מקווה לשבור את המסורת המשפחתית ולהישאר בחיים.(קצת קשה עם האופנוע) חן חן.....

שושה אתמול הרופא ההודי אמר בקשר לגיל

שלה שזה גיל משוער כי האם עצמה לא יודעת מה כמה היא....והרופאה אמרה שהיא כנראה "רק" בת 60...............

למעלה