שיא השיאים

amphd

New member
שיא השיאים

קודם כל שלום לכולם,התגעגתי אז שבתי. בשבוע שעבר שברתי שיא אישי (אולי אפילו ארצי או עולמי) שיחה עם לקוח אחד(1, בכדי להיות ברור) במשך שעה וחמישים!!!!!! והכל לגבי הסבר על חיוב שלדעת הלקוח נגבה ממנו בכפילות, ואני מסביר לו שלא ומוכיח לו בחישובים פשוטים, אבל לא הוא יש לו את החישובים שלו והם כאלה מפותלים ומסובכים, ואנחנו עוברים חיוב חיוב עם מחשבון רק בכדי לשוב ולהגיע למה שחוייב בפועל ואז כשנראה שהוא מבין ומקבל ואנחנו מסיימים את השיחה אני שומע "רגע, אבל תראה ..." והוא מתחיל שוב עם כל מיני חישובים, וכל הזמן אומר" אני אראה לך איפה הטעות שלך..." ומתחיל לחשב שוב וככה במשך שעה וחמישים. בסוף לא יכלתי יותר(באמת הגיע הזמן)ואחרי ששוב כמעט הגיע להבנה ואז עצר וביקש לחשב מחדש ואמרתי:"תראה, עד פה. אני לא מתכוון לחשב שוב פעם איתך, הסברתי והבהרתי אני חושב מעל ומעבר אני לא מסוגל להמשיך בשיחה, תעשה את החישובים שלך, ותבדוק מה שאתה רוצה אבל שילמת מה שהיית צריך לשלם ולא שקל יותר.אחרי שתבדוק ותחשב שוב, אם תרצה לחזור אלינו, אנחנו פה, אבל כרגע אין לי מה להסביר יותר או לחשב איתך שוב".(לא ציטוט מדוייק) אז הוא ביקש מנהל, אמרתי לו שמנהל יחזור אליו. הוא התיש אותי, הביא אותי על סף הייאוש, אחרי השיחה הזו לקחתי הפסקה מאוווד ארוכה. במחשבה לאחור, הייתי צריל לחתוך את זה הרבה יותר מוקדם לא יודע למה נגררתי לשיחה כזו ארוכה, אולי בגלל שכל פעם היה נראה שאנחנו על סף סיכום והוא מקבל את הדברים ואז פתאום היה מתחיל מחדש. בסוף השיחה הייתי תשוש כאילו סיימתי עכשיו ריצת מרתון. ולגבי הלקוח (אם זה מעניין) הוא התקשר אח"כ הגיע לנציגה אחרת, והתנצל שלא שם לב לתאריכים(אבל עברנו עליהם
), ושהכל בסדר..... תודה רבה באמת

וואי, זה מזכיר לי :לפני 3 שנים

פחות או יותר, התקשר איזה מישהו שנשמע פנסיונר או מוגבל/ מאותגר שכלית. בכל מקרה מישהו שהתקשר בגלל חוב. אני הופך והופך ומחפש את המנוי ולא מוצא. הייתי נציג חדש וחיפשתי רק לפי טלפון כי זה המספר שהוא נתן לי. החברה שעבדתי בה נתנה שרותי תקשורת בינלאומיים - אחת משלושת הגדולות. אז הוא אמר שהוא חסום לחו"ל דרכנו, בגלל חוב. וואלה צדק. הקו חסום אבל אין שום מנוי על הקו הזה וכמובן אין שום עדות לחוב. אז למה הוא חסום???? בין כל הבדיקות שעשיתי הוא התחיל לספר לי את סיפור חייו: "העובדת סוציאלית מגיעה ביום חמישי.." ציטוט מדוייק, בחיים לא אשכח את זה, הוא אמר את המשפט איזה 10 פעמים. טוב, בנתיים אני לא רואה סיבה לחסימת הקו ומבקש שישחררו לי אותו. משחררים את הקו ללא בעיות ואני מציע לו מנוי - כנראה שאין סיבה לחסימה ואין חוב. ואז נפתרה החידה - באתי לשמור את המנוי והמערכת אומרת לי שיש כבר מנוי עם הת"ז הזו. הבן אדם שיגע לי את השכל על חוב ועל החיים שלו כאשר החוב היה על טלפון באזור חיוג 06 והיום הוא אזור חיוג 04!!! לא מדדתי אבל בטוח שככה 50 דקות הלכו... עוד 10 דקות לשכנע אותו שזה עבר לטיפול משפטי ואין לי מה לעשות וחכה שנייה אני מבקש שיחסמו שוב את הקו. ואגב, מישהי פעם סיפרה לי שדיברה שעתיים עם לקוח בנושא ברור חשבון. אבל נראה לי שהגזימה. אתה כנראה באמת שברת שיא. לדעתי אחרי חצי שעה אפשר לנסות להגיד ללקוח "אני צריך לסיים את המשמרת יש לי לימודים." מתיש.....

למעלה