שיא המהירות

ARIS BOCH

New member
שיא המהירות

בפרק הראשון של עונה 9, בתדריך על מרלין, דניאל ג'קסון דיבר מהר מאוד. חשבתי שזה שיא אבל מסתבר שיש מישהו שמדבר יותר מהר. ממש יותר מהר. מי זה יכול להיות?

חחחחחחח גדול ! ! ! ! ../images/Emo6.gif

ולחשוב שעוד לרגע חשבתי שאולי אמנדה אשכרה תנצח את דיוויד.. חחחח.... תכלס אמנדה בכלל לא מדברת מהר - יש לה אחלה דיקציה ותמיד היא מדברת לאט וברור. מייקל (שנקס) ודיוויד (היולט) מדברים בטיל. לפעמים זה אשכרה גיהנום לראות פרקים שאני מו-אההמ-ריד-אההמ בלי תרגום וצריך להעביר כל שנייה אחורה כדי לתפוס מה הם אומרים.. קיצור - קטע חזק...

עוד דבר ששמתי לב אליו אחרי כמה

צפיות נוספות בקטע, זה שלמעשה אמנדה בכלל לא ניסתה לדבר מהר והיא גם לא הזכירה את זה בהתחלה כשהיא הסבירה לפני שהיא התחילה לקרוא, אלא רצתה להדגים מי לכאורה יותר חכם וכו', זה שדיוויד קרא בטיל (ומדהים שהוא קורא מהר ואפשר להבין אותו, זה לא שהוא סתם ממלמל או משהו בסגנון) זה פחות קשור. אני חושב שאם היא הייתה מנסה לקרוא מהר היא הייתה מביאה לו פייט טוב. טוב חפרתי..
אבל בקיצור, כפי שכבר הזכרתי - קטע טוב..

טוב מסתבר אחרי צפייה נוספת שהיא

דווקא כן מזכירה די מפורשות את הקטע של "מי יותר מהיר".. קיצור - יצאה פארשית ככל הנראה...
ואני מציע שמישהו ייקח אותי מפה כי אני לא מפסיק להגיב להודעות של עצמי . . . הצילו ! ! ! . . .
(הסמיילי אמור להיות מישהו צועק אבל זה הכי קרוב שהיה..
)

ARIS BOCH

New member
קודם כל תירגע....

כמה פעמים ראית את הקטע? איך הצלחת להבין מה הוא אומר? אני קלטתי רק הברות ואולי מלה אחת...

*נרגע* . . . ../images/Emo8.gif

אני חושב איזה משהו כמו 6-7 פעמים נראה לי...
סתם כי זה היה ממש משעשע...
ואנגלית זו שפת האם שלי, ככה שאנגלית זה לא ממש הבעיה שלי.. (ותחשוב שעם זה שאנגלית זו שפת האם שלי עדיין דיוויד ומייקל מצליחים לשגע אותי עם הדיבור המהיר שלהם..)

ARIS BOCH

New member
גם לי אין בעיה עם אנגלית אבל

זה לא משנה,בקצב שלהם אי אפשר לעמוד, לא בעברית ולא בשום שפה. בכל מקרה , העיקר שנרגעת...

אתה צריך להפסיק עם הקפה...

סתם תזכורת .. עוד 11 יום ל-14 ביולי.... בוגהגהגהגהגה!!!!1 חהחהחהחהחהחה!!!1! חחיחיחיחיחיי!!!!!
{משתגע בעבודה}

kinspirit

New member
אני רוצה לראות את דיויד מול מייקל

זה יהיה קרב מעניין

וואי לגמרי !!! ../images/Emo6.gif

נראה לכם שאם נשלח להם בקשה רשמית מטעם הקהילה הם יקחו אותנו ברצינות ? . . חיחיחי...
(אל תקחו אותי ברצינות אבל...)

למעלה