''שיא החוצפה''?

Brendan of DNA

New member
''שיא החוצפה''?

כפיות טובה הפגין אזרח, שזכה לטיפול צוות מד''א ו''לאות תודה'' היכה אחד מהם. אתמול בשעות אחר הצהרים הוזעק צוות מד''א לטיפול באדם השרוע על הכביש ברחוב בלפור 37 בבת ים. משהגיעו לבית החולים ''וולפסון'' ביקש האזרח מאחד מאנשי הצוות הרפואי לכבדו בסיגריה ומשסרב ליתן מבוקשו, היכה אותו בפניו באגרופו. החשוד, יליד 1974 תושב בת ים, נעצר להמשך חקירה. בחקירתו טען כי נענה לבקשתו של קורבנו, אשר הפציר בפניו להכותו. מקור: דוברות משטרת מחוז ת"א

לנצי

New member
הישראלי המכוער

אין מה לעשות זאת התרבות הישראלית מזל שהסיפור ניגמר כך ולא יותר גרוע... החלמה מהירה לאיש הצוות המוכה.

amitp

New member
לפחות הוא לא ניסה

לנשוך אותו....

Daffynes

New member
חחחחח

מסכן, אני רואה שממש עברת טראומה מהשיכור ההוא....

E M S

New member
יש לנו מתנדבת בתחנה ש...

שמישהי איזה חולת נפש שהתפרעה נשכה אותה....

מ צ ד ה

New member
אוי נשיכות... ולא רק... |קוביו

באחד המקרים הראשונים שלי פינינו אדם שהתפרע עם ליווי של בן משפ' שפשוט התיישב עליו באמבולנס. אותו חולה ניסה כל הזמן לפגוע בעצמו (שריטות, נשיכות וכו'...) אז אני תפסתי לו את הידיים. הוא לקח את היד שלי (שהייתה עם כפפה למזלי), פער את פיו (המדמם מנשיכות עצמיות) והתכוון לנשוך אותי! הוא הצליח "לטעום" את הכפפה ולהשאיר עליה סימני דם אבל תודה לאל לא יותר מזה! במקרה אחר פינינו שיכור, עד למיון הוא היה בסדר (וקשור) אבל כשהנהג בא להוריד את המיטה הוא חטף אגרוף סהרורי שפספס אותו רק במעט! עד היום אנחנו צוחקים על זה. כמו כן, לפני כמב שבועות יצאה מתנדבת ותיקה עם חדשה למקרה של אדם שחתך את עצמו באחת השכ' המרוחקות יותר של עירי, תוך כדי נסיעה הוא הוציא מאיפשהו להב של סכין גילוח והתחיל לחתוך את עצמו ביד וברגל תוך כדי שהוא מסתכל על המתנדבות (שישבו לבד מאחור) ושאל אותן אם הן אוהבות לראות דם... אני וחברה בדיק יצאנו ממיון כשהם הגיעו, והמתנדבת הותיקה ניסתה להרגיע את החדשה שהייתה לבנה כמו סיד, אותו מטורף איים גם על האבטחה במיון ונקלע איתם לקטטה. אוי, שלא נדע מצרות!!!

Daffynes

New member
אמאלה...

גם אני הייתי לבנה כמו סיד אם הייתי רואה כזה דבר!!

amitp

New member
ואני חשבתי

שהחבר'ה אצלנו מוצלחים...
טוב, כנראה שאני פחות טעים..

למעלה