שיא החוצפה

meyrav a

New member
שיא החוצפה

כנראה שאין גבול לחוצפה של אנשים /נשים ... "האקסית המיתולוגית" שלי , אחרי כחודשיים שלא בקשר כלשהו , קוראת לי במחשב ושואלת "מי זה" ולוקח לה כרבע שעה לזהות (לא עזר רמזים "קטנים") שהיא מדברת איתי, ולבסוף מתלוננת על זה ש"ביום שבת היתה לה יום הולדת ותודה שזכרת אותי". ואני שואלת את עצמי "כאילו דא" ? מה נסגר עם האישה הזאת כבר. ? למה היא מצפה? שאני - אחרי כל המרורים שהעבירה אותי , עוד אצרך לזכור ולהרים טלפון לאחל מזל טוב.? אז מה דעתכן ? מי צודקת בסיפור ההזוי הזה?

פאמקי

New member
מירבי...

אל תחפשי מי צודקת, אחרת היא תישאר ממש מאחור...

שומבללה

New member
הי מירב!

את יודעת שאין פה צדק. זו שאלה של איך את מגדירה את עצמך מולה כרגע אחרי חודשיים של ניתוק. ביננו, כנראה שזכרת שיש לה יומולדת וכנראה שבכוונה לא התקשרת,ואת בטח לא צריכה להתנצל על כך.ואם לא זכרת, זה בטח בסדר. היא היתה חסרת טאקט בשאלה שלה, כנראה - מתוך רצון לעורר משהו... אבל זה עניין שלה, לא שלך. אנשים בחוצפתם או ברצונם מצפים לכל מיני דברים והאמיני לי שכלום לא מפתיע אותי ולאו דווקא במערכות יחסים...בהכל. אנשים כבר לא מפתיעים בחוצפתם ובחוסר הטאקט שלהם בכל תחום כמעט. ( לא הבנתי את הקטע של "קוראת לי במחשב ושואלת מי זה?") אבל לא משנה :) שיהיה אחלה לילה.

meyrav a

New member
תודה..

תודה על התמיכה והחיבוק פאמקי לא ירדתי לסוף דברייך. שומבללה גם אני לא הבנתי את הקטע. בזמנו (לפני כשנה.) החלפנו מס' ICQ אבל לא דיברנו שם כי היה כבוי אצלה תמיד. וגם הקשר , אם אפשר היה לקרוא לו כך הי יותר באוף מאשר באון. ועכשיול מה אני אומרת הזוי ? כי יש תמונה שלי שם , והיא שואלת "עם מי אני " ? כאילו עם מי היא מתכתבת? והאמת שחשבתי שזה היה חודש שעבר. באמת שלא זכרתי . מנסה מאוד מאוד לשכוח אותה. אכלתי מספסיק מרורים ו XXX ממנה.

מירב...

הרי אמרתי לך שה- ICQ עושה רק צרות ווירוסים!!!! אז הנה - ה-ICQ אשם בכל הפרשה!
ערב נפלא

meyrav a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

אכו כן צדקת לכל אורך הדרך
ומה עם הפייסבוק? יש מצב? נורמלי? מחכה שאושקוש תקפוץ לביקור , אעזר בה קצת.. שילכו לXXXX כל האקסיות

מירבוש,את דעתנו את כבר יודעת,אבל.....

נזכיר שאת בהחלט צודקת!!!!! סבלת ממנה מספיק.

meyrav a

New member
שוב תודה

לכל ה
ה"תוספת" טריה מהתנור של היום... ועל זה נאמר "נ ק ס ט " או בקיצור DELET

yuvalbaruch

New member
השאלה היא....

איפה את רוצה להיות? בעבר או בעתיד? מצויין שלא התקשרת, אם כבר נתק אז עד הסוף.. היא בטח ניסתה לעורר אצלך איזשהו געגוע מחמיא, כנראה שנוח לה לשחק משחקים שישאירו אותך פעילה בחיים שלה, עזבי שטויות, אל תתעצבני עליה, פשוט לא שווה (למרות שאני ממש מבינה את הרצון לנגוח בה) :) וזה שהיא קראה לך במחשב ושאלה אותך מי זה, זה הכי שקוף שיש... תמשיכי קדימה...

meyrav a

New member
תודה יובל ושני

אכן זה מה שאני מתכננת לעשות. לכן לא עניתי לה על הקריאה מאתמול. זה המשחק שלה היה תמיד , לשמור אותי על אש קטנה.. לא עוד

Love is mine

New member
מי צודקת...

השאלה היא לא מי צודקת? לכי עם ההחלטה שלך עד הסוף. מה שאת רוצה זה מה שחשוב. אל תתני לה להחזיר אותך למקום שבו תרגישי "אשמה"... החלטת לא להיות בקשר, בחרת לא לברך במזל-טוב, כל הכבוד! תמשיכי בדרך שלך, כי רק את חשובה בסיפור הזה... לא מה היא חושבת, מה היא מרגישה, אם היא נעלבה או נפגעה... מהמקום הכי אגואיסטי שלך, תשאירי אותה מאחור ואל תתני להתנהגות שלה להמשיך להרגיז ולפגוע בך... לא קל להתנתק אבל הרבה פחות כואב! שיהיה יום נפלא!

meyrav a

New member
תודה love is mine

אחרי כל החיזוקים והחיבוקים , חייבת להיות חזקה .
לכולן

למעלה