שיא החוצפה- חייבת לשתף

שיא החוצפה- חייבת לשתף

אני מורת שילוב בית ספר יסודי מלבד המנהלת וחברותי לצוות החינוך מיוחד לא שתפתי אף אחד בקשיים ובמחלה שאנחנו מתמודדים עם ביתנו. היום יותר מתמיד אני רואה כמה צדקתי שלא צריך להאמין באף אחד ולא צריך לשתף כל אחד. אני עובדת בבית הספר הזה כבר שנה חמישית ובמקרים רבים כאשר נעדרתי מבה"ס החזרתי את יום העבודה ביום החופשי שלי. מתחילת השנה נעדרתי 8 ימים מתוכם 4 ימים בגלל הדר( 2 ימים מחלה, 2 ימים ביקור מעקר בבית חולים)אתמול נעדרתי בשל ארוע משפחתי ואין בכוונתי להחזיר את היום הזה. התגנבו שמועות לאוזני שאחת המורות שאני עובדת איתה וביחסים די טובים איתה העלתה בחדר מורים את זה שאני נעדרת הרבה וצריך לדעתה לבקש ממני להחזיר את הימים. מה דעתכם, זו לא חוצפה?! האם לאמהות לילדים חולים מגיע יותר ימי העדרות מהעבודה או שהחוק הוא אותו חוק לגבי כל אמא?היכן אפשר לברר זאת?

הי...

גם אמא שלי מורה....וגם היא כמן נותנת יותר מידי דין וחשבון! מה זו הפתיחת עיניים הזו על כל צעד שלך?! כנירא שהמשכורת שלך היא זו שנפגעת לא של אף מורה אחרת! ואת לא חייבת שום הסבר לאף אחד חוץ מלהודיע שאינך מגיעה מה עוד שאת לא מרבה ל"הבריז" מיום העבודה וחוץ מזה יש לך ילדים וכנירא שכל אמא הייתה נשארת לפחות יום יומים עם הילד החולה שלה בבית! את יודעת גם לי היו מציקים עם כל מיני הערות כאלה בצבא והשבוע בפנל גדול יחסית חשפתי את המחלה והסברתי עלייה קראתי קטעים ממאמרים בפורום...וכמה שחששתי וכמעט וויתרתי הופתעתי כמה שכולן שאלו שאלות והתענינו! גם את יכולה לעשות את זה.אולי זה יעזור! חוץ מזה רק שתדעי שדווקא כאלה עם קשיים ...עושים הכי הרבה ולכן זה גם מכאיב להם ויושב להם על המצפון כל תזוזה שלהם וכל דבר קטן שנאמר להם או עליהם..אז בשביל טיפה של הערכה את יכולה לשתף את כולם....

חייםלוי

Member
מנהל
זאת בעייה רגילה במקומות עבודה

תמיד יש מישהו שמקנא במישהו אחר למרות שאין על מה. הרי אילו היו יודעים למה את הולכת בימים שאת הולכת אף אחד לא היה מתחלף אתך. אולי כדאי, באמת, לעשות כעצתה של השריונרית ובאחת מאספות המורים (אשתי יועצת ביסודי) לתת הרצאה על אפילפסיה ו ADHD.

moribat

New member
בוקר טוב.

מלבד להצטער על צרות העין של עמיתתך, בינתיים את לא נדרשת לעשות שום דבר.אם ישונה הסידור הקיים, את יכולה לפנות להסתדרות ,הקו לעובד, ולברר שם את חוקי העבודה במקרה זה.כמו בן, את יכולה ליצור קשר עם ש.י.ל (שרות ייעוץ לאזרח) וגם הם יוכלו לענות לך על חוקי עבודה, ואם קיים חוק מיוחד עקב מחלה כרונית של אחד מהילדים. 8 ימי העדרות זה נחשב הרבה אצלכם..? בית הספר שלכם במצב טוב מאוד...

דווקא את תפוזינה?../images/Emo24.gif

את שמכירה את הנושא ובאה מתוך המערכת, מה הסיבה לכך שאת לא שיתפת את הקולגות שלך? תשאלי את עצמך מה גרם לך לא לספר שיש להדר אפילפסיה ואם היית משתפת, אם הדברים היו מתגלגלים לכזו אי-הבנה. בכל מקרה קיבלת כאן לא מעט הצעות, אני מקווה מאוד שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר.

צפצפי עליה

יש 6 ימי מחלת ילד. ויש אתר של הסתדרות המורים, ויש http://www.orianit.org/fmorim/forum תישאלי שם,(כרגע הוא לא עולה) הרעים בכל מצב מנדנדים וזה לא משנה מה תעשי. עדיף שלא תנדנד בנושא שכואב לך הרבה יותר.

hashy

New member
הכעס מובן, המסקנה - לא בהכרח...

סביר להניח שהיא הייתה מקטרת גם אם הסיבות להעדרות היו אחרות ואם היא לא הייתה יודעת. האישה beatch וזה הכל... כך שאם את מחפשת חיזוק לדעתך שלא לשתף כל אחד - זה לא המקום ואין לזה שום קשר. מה שכן, אם הבעיה של ימי המחלה הייתה ממשית מה שכן היה עוזר לך זו קואליציה חזקה ותמיכה מסביב ואת זה תקבלי רק אם עוד אנשים מעורבים.

למעלה