שיא גינס!

שיא גינס!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4122873,00.html לאיזה אורך ציפורניים הכי ארוך הייתן מוכנות להגיע? אני ממש ממש לא אוהבת את האורך של הציפורניים שלה - זה קצת מגעיל אותי.

lital303

New member
יצורי למדי.

מעניין כמה זמן לוקח למרוח לה לק.., וכמה בקבוקים צריך..... וכמה זמן לוקח לה לענוד טבעת...

חחחחחח

אם היא רוצה לענוד טבעת זה כמו המשחק הזה שצריך להעביר טבעת ואם נוגעים בבברזל אז יש כזה צליל שאומר שנפסלת! חחחחח

cockta

New member
איכס זה ממש מגעיל!

אני במילא לא אוהבת ציפורניים ארוכות מדי אבל זה? זה כבר פשוט לא נוח, יפה או נחוץ! זה נראה כמו איזה גידול! וסלחו לי אם דעתי פוגעת במישהי, אבל זה פשוט דוחה אותי!

lilo4

New member
גם בעיניי זה מגעיל

גם- לא מתכוונת לפגוע באף אחד. אבל באופן אישי אפילו קשה לי להסתכל על התמונות האלה... מילא חוסר הנוחות, הרי אי אפשר לעשות יותר מדי פעולות עם ציפורניים באורך כזה... אבל ההיגיינה

thenoa

New member
אומייגד איכסה!

זה לא אסתטי!! אני אוהבת ציפורניים ארוכות אבל כמו שאמא שלי אומרת, קיצוניות לכאן ולכאן זה אף פעם לא טוב.

PeachGirl

New member
אתמול בדיוק שיתפתי בפייס

ושאלתי איזה מחזק זה? לי הן תמיד נשברות בדרך!

cockta

New member
חחח הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

אני מניחה שהיא לא ממש עושה דברים בעצמה, מאחר וזה די מגביל. אני מניחה שיש דברים שעושים בשבילה, כי היא מנסה להימנע משבירת ציפורניים בשביל לשמור על שיא הגינס שלה, אבל אני לא חושבת שיש לה "איש מחזור" כי זה כבר מוגזם XD זה מעלה עוד שאלות כמו איך היא מחטטת באף, שמה איפור למשל או סתם מעבירה ערוצים בשלט

לימור699

New member
הייתה מישהי עם ציפורניים יותר ארוכות ../images/Emo5.gif

בטח היא הייתה צריכה 100 בקבוקי לק רק בשביל לצבוע ציפורן אחת

קטונתי מלהבין למה הן חושבת שזה יפה

אפילו לגרד לבעלה בגב היא לא יכולה. ולמ רק לי הן נשברות כל שבוע?

למעלה