שלום לכולם! אני מטפלת מומסכת בשיאצו,בעלת ניסיון בעבודה.מעוניינת לעבוד בפסטיבלים ואירועים ברחבי הארץ. אני עצמי מהצפון.כמו כן ,מעוניינת לעבוד במרכזי יום,בפנימיות ילדים,אפילו בהתנדבות. בעלת לב רחב,וטיפול מכל הנשמה. יום טובבב!
להפעיל שיקול דעת. לא רוצה להיכנס לעימותים. אני פשוט מזדהה עם הבחורה שכתבה את המודעה. מכיוון שגם אני מהצפון, אני מכיר את קשיי הפרנסה באיזור. מה גם שעל פניו, באמת הודעה נחמדה מאד שנכתבה בתום לב. מה לעשות שאני לא תמיד יודע לכתוב הודעות נחמדות כמו מאיה.
את מוזמנת לקרוא את קבלת הפנים לפורום - תמצאי שם מידע על אופן התנהלות הפורום, שיוכל לשמש אותך בהמשך. כפי שכתבה מיכל, אנחנו אכן לא מאפשרים פרסומים עצמיים, אבל אולי צריך לעדכן את נהלי הפורום כי בפועל ובאופן לא רשמי, עם הזמן דווקא התחלנו להזמין מטפלים חדשים שמגיעים לכאן בפעם הראשונה להציג את עצמם ולספר על ניסיונם, שיטתם והשקפת עולמם. לכן גם את מוזמנת לספר על עצמך קצת יותר, אם את רוצה. ובנוגע להתנדבות: אתר "שתיל" מרכז הצעות עבודה והתנדבות, ואולי תמצאי שם את מבוקשך. הקישור הנ"ל הוא להודעות מהשבוע האחרון בלבד, ובתפוצה ארצית; כדי לבדוק הודעות על פי קריטריונים שונים, בדקי כאן.
לא לוותר על רצונך, הכה כן ונאה. לכי למקומות שהצעת בעצמך ותציעי עצמך. המשיכי להפיץ עצמך. "יגעת ומצאת - תאמיני" אל תתני לאיש לדכא את האמת שבתוכך. בטוחתני, שתמצאי את האנשים והמקומות שירצו בך בשרועות פתוחות. "שבע ייפול צדיק - וקם". את צעירה - כל החיים לפניך לעשות טוב לך ולאחרים