שיאצו!

barl13i

New member
שיאצו!

שלום לכולם! אני מטפלת מומסכת בשיאצו,בעלת ניסיון בעבודה.מעוניינת לעבוד בפסטיבלים ואירועים ברחבי הארץ. אני עצמי מהצפון.כמו כן ,מעוניינת לעבוד במרכזי יום,בפנימיות ילדים,אפילו בהתנדבות. בעלת לב רחב,וטיפול מכל הנשמה. יום טובבב!

mic26

New member
קשב, מבט

הם אולי הדברים הכי חשובים בשיאצו. לכן כדאי שלפני שכותבים בפורום, קוראים בו קצת ומגלים שהוא ממש לא הבמה לפרסום עצמי.

ub8

New member
מחשבה, לפני תגובה

מודעה לגיטימית לחלוטין. ועוד ציינה שהיא מוכנה להתנדב !!! התנפלות מיותרת

ub8

New member
את מוזמנת

להפעיל שיקול דעת. לא רוצה להיכנס לעימותים. אני פשוט מזדהה עם הבחורה שכתבה את המודעה. מכיוון שגם אני מהצפון, אני מכיר את קשיי הפרנסה באיזור. מה גם שעל פניו, באמת הודעה נחמדה מאד שנכתבה בתום לב. מה לעשות שאני לא תמיד יודע לכתוב הודעות נחמדות כמו מאיה.

freearth10

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מרגישה שההודעה נכתבה בתום
מאיה

טאוֹ

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לקרוא את קבלת הפנים לפורום - תמצאי שם מידע על אופן התנהלות הפורום, שיוכל לשמש אותך בהמשך. כפי שכתבה מיכל, אנחנו אכן לא מאפשרים פרסומים עצמיים, אבל אולי צריך לעדכן את נהלי הפורום כי בפועל ובאופן לא רשמי, עם הזמן דווקא התחלנו להזמין מטפלים חדשים שמגיעים לכאן בפעם הראשונה להציג את עצמם ולספר על ניסיונם, שיטתם והשקפת עולמם. לכן גם את מוזמנת לספר על עצמך קצת יותר, אם את רוצה. ובנוגע להתנדבות: אתר "שתיל" מרכז הצעות עבודה והתנדבות, ואולי תמצאי שם את מבוקשך. הקישור הנ"ל הוא להודעות מהשבוע האחרון בלבד, ובתפוצה ארצית; כדי לבדוק הודעות על פי קריטריונים שונים, בדקי כאן.

הצעתי לך - להציע עצמך שוב ושוב

לא לוותר על רצונך, הכה כן ונאה. לכי למקומות שהצעת בעצמך ותציעי עצמך. המשיכי להפיץ עצמך. "יגעת ומצאת - תאמיני" אל תתני לאיש לדכא את האמת שבתוכך. בטוחתני, שתמצאי את האנשים והמקומות שירצו בך בשרועות פתוחות. "שבע ייפול צדיק - וקם". את צעירה - כל החיים לפניך לעשות טוב לך ולאחרים
בברכת הצלחה וחזקי ואמצי, ובשורות טובות,
שלומית נצח

למעלה