שיאצו

שיאצו

שאלה לי למטפלים בשיאצו : האם שיאצו עוזר במצבים של קרוהן / קוליטיס ? ועוד שאלה: הייתם ממליצים ללכת לטיפול דרך קופת החולים או למטפל פרטי ?

שמש א

New member
קרוהן וקוליטיס

שיאצו יכול להיות יעיל, בעיקר מכיוון שהטיפול עצמו משרה רגיעה נפשית וגם בגלל עבודה על המרידיאנים המתאימים לבעיה. בעיני כדאי לשלב עם דיקור שמהווה טיפול עמוק וחזק במחלות כרוניות שכאלה. לשאלתך השניה... היתרונות: הטיפול בקליניקה פרטית הוא נינוח יותר, אוירה נעימה יותר. הטיפול בקופ"ח זול יותר והמטפלים בעלי נסיון עשיר. החסרונות: הטיפול בקליניקה הפרטית יקר יותר. הטיפול בקופ"ח מתבצע באוירה קרה ולעתים בלחץ של זמן. גלית

harduf9

New member
תיקון קטן

גם למטפלים פרטיים יש הרבה נסיון, רב המטפלים בקופ"ח עם נסיון של שנתיים + מעט מהם עם נסיון של מעל 5 שנים. הטיפול בקופת חולים "זול" אם מסתכלים רק על כמה משלמים ולא על מה מקבלים. חוקי הקופות מונעים מהמטפל לאבחן, לייעץ, לשלוח לבדיקות, להמליץ על תזונה, לשלוח לרופא, לטפל בדברים שעולים תוך כדי טיפול, מותר לטפל רק במה שהרופא אבחן, הרופא המאבחן בד"כ לא מבין ברפואה טבעית ולכן "ממליץ" המלצות שגויות ועוד. בקיצור לך לפרטי, בעיקר עם בעיה כשלך. בריאות שלמה גיא הרדוף

שמש א

New member
תיקון לתיקון

אני עובדת בקופה יותר מ 5 שנים, עברתי כבר 4 סניפים ובאף אחד מהם המשפט הזה שלך לא נכון. "חוקי הקופות מונעים מהמטפל לאבחן, לייעץ, לשלוח לבדיקות, להמליץ על תזונה, לשלוח לרופא, לטפל בדברים שעולים תוך כדי טיפול, מותר לטפל רק במה שהרופא אבחן, הרופא המאבחן בד"כ לא מבין ברפואה טבעית ולכן "ממליץ" המלצות שגויות ועוד."

freearth10

New member
הרופא המאבחן

זו גם לדעתי בדיחה לא מצחיקה. הרבה פעמים הרופא מפצל את הטיפול ל-2 כיוונים שונים, כך שלכל מטפל נותרו מעט שעות טיפול ולכן לדעתי זה כל כך לא יעיל, שלפעמים באמת חבל על הכסף.
מאיה

harduf9

New member
בקופה שאני עובד זה כך בדיוק

ומחברי שעובדים בקופות שונות המצב דומה. מקסימום המצב אצלך שונה, אשמח לקבל במסר את שם הקופה. אם זכור לך, לפני כמה חודשים גם עלומת שם וזהו כתבה דברים דומים. בריאות שלמה גיא הרדןף

שמש א

New member
עבדתי

בכללית בב"ש, שם המצב היה פחות טוב, בעפולה בסדר ובנצרת עלית, וכרמיאל מצויין. רופאים ממיינים שמטפלים בעצמם ברפואה משלימה ואורח חייהם הולסטי אף הוא.

harduf9

New member
ביאת המשיח. על כללית בעיר אחרת שמעתי

דברים אחרים. גיא

למעלה