שיאצו לחיזוק הריון
שלום, הגיעה אלי מטופלת (אני מטפלת בזן-שיאצו) אחרי שנה פלוס של ניסיונות כניסה להריונות, מתוכה כחצי שנה בטיפול הורמונלי קונבנציונלי. אחרי שלושה טיפולים היא חוותה טראומה רגשית קשה וכתוצאה של נסיבות נאלצנו להפסיק את הטיפול למשך 3 שבועות. המשכנו שוב לפני 3 שבועות, כשלפני שבועיים היא גילתה שנכנסה להריון!
בעקרון אני משתדלת להימנע מלטפל בהריון בשליש הראשון מתוך המחשבה שזה תהליך טבעי שאני לא רוצה להתערב בו אם אין צורך, אבל במקרה שלה אני חושבת שכדאי להמשיך לטפל ולחזק אותה (חולשה די גדולה, קיו בולט בטחול, כליות, ריאות). בנוסף לאמא שלה היו 3 הפלות טבעיות (וגם 4 הריונות תקינים), כך שאני חוששת שגם מבחינת הג'ינג יש לה אולי נטיה להפיל. מה דעתכם? יצא לכם להיתקל במשהו דומה? רעיונות או המלצות לחיזוק של ההריון ומניעת הפלה? המון תודה ושבוע מקסים
שלום, הגיעה אלי מטופלת (אני מטפלת בזן-שיאצו) אחרי שנה פלוס של ניסיונות כניסה להריונות, מתוכה כחצי שנה בטיפול הורמונלי קונבנציונלי. אחרי שלושה טיפולים היא חוותה טראומה רגשית קשה וכתוצאה של נסיבות נאלצנו להפסיק את הטיפול למשך 3 שבועות. המשכנו שוב לפני 3 שבועות, כשלפני שבועיים היא גילתה שנכנסה להריון!