שיאים שלא ישברו לעולם!

להגיד לך תאכלס?!אני מסכים איתך

אין שום סיבה לכתוב שזה 500 יותר אם זה 498 יותר. בדיוק כמו שאין סיבה לכתוב שיוסיין בולט עשה 9.693953.6313 אם בעצם הוא עשה 9.6979536.3131 אתה מעצים לו את השיא..זה לא בסדר

ikrmr

New member
זה מופיע בקישור הבא העוסק בדאבל-דאבל

בס"ד בקישור גם טבלת הדירוג של שיאני הדאבל-דאבל הרגיל (10+ בשני נתונים) מאז 86/7. כלומר אין מתקופת צ'מברליין וגם לא מ-14 שנים אחרי שפרש: http://en.wikipedia.org/wiki/Double-double

ikrmr

New member
טעית פעמיים

בס"ד 1. לוילט שתי אליפויות והראשונה עם פילדלפיה ווריירס (הגלגול הראשון של הסבנטי סיקסרס) ב-67' בקבוצה שנחשבת בעיני רבים לטוב בכל הזמנים ושיחקו בה גם האל גריר הרכז ובילי קאנינגהאם הפורוורד. 2. וילט היה משני השחקנים המובילים של הלייקרס ב-72' והוא גם זכה ב-MVP של סדרת הגמר באותה עונה, כך שהוא היה הרבה יותר ממזדקן.

go lakers go

New member
משתמע מדבריך

שרוברט הורי שחקן יותר טוב ממיקל גורדן כי יש לו 7 ( או 8 ) טבעות אליפות לעומת ה6 של מייקל, שלא נדבר על ביל ראסל . מייקל שיחק בזמנו עם השחקן מספר 2 בליגה ( פיפן ) , עם שחקן ההגנה הכי טוב בליגה ומפלצת ריבאונדים ( רודמן ) וטוני קוקוץ ( שהיה בזמנו שווה ערך למשהו כמו נוביצקי של זמננו ) . עם קבוצה כזאת לא קשה לקחת 6 אליפויות ! שים את קובי או לברון במקום מייקל בשיקגו של שנות ה90 והם לא היו מביאים אותם הישגים ? לדעתי ברור שכן .

OrEl74

Well-known member
מנהל
ממש לא

כתבתי שהם הובילו את הקבוצות שלהם לאליפות. הורי הוביל קבוצה? אני לא רוצה להיכנס לוויכוח הזה אבל אני רק יכול להגיד שבעיניי הבולס היו קבוצה הרבה פחות טובה ממה שחושבים ואתה מוזמן לבדוק את השחקנים שישבו שם על הספסל ולהשוות אותם לשחקנים בקבוצות המובילות היום.

ikrmr

New member
קובי לא יכול להיות טוב ממייקל ואפילו לא צמוד

בס"ד ג'ורדן טוב מבראיינט בכל חוץ מקליעה מהשלוש: קולט ריבאונדים טוב יותר, מוסר טוב יותר (וכן טוב יותר ביחס אסיסטים איבודים, חוטף טוב יותר, וחוסם טוב יותר (בין הגארדים הוא הטוב בכל הזמנים), שחקן הגנה טוב יותר, וכן מנהיג, וינר ותחרותי גדול יותר. מייקל הוא שחקן שבדומה למג'יק ובירד עושה את השחקנים לסביבו לטובים יותר וכל מי ששיחק אתו הרגיש שהוא חייב להתאמץ לתת את הטוב ביותר שלו כל הזמן ומחמאה ממנו לא הייתה לא פחות חשובה לאותו שחקן מאשר מחמאה מהמאמן. לא רואים זאת אצל קובי. וכן ג'ורדן לעולם לא היה משחק ביכולת לא טובה בסדרת גמר (בלי להוריד מהיכולת ההגנתית של הסלטיקס נגד הלייקרס באותבה סדרת גמר). כך שלמעט קליעה משלוש, ג'רדן עולה על בראיינט בכל היבט של המשחק, הסטטיסטי והלא סטטיסטי.

go lakers go

New member
עוד משהו ששכחתי

אני באמת מתפלא ששיא האסיסטים לא שייך גם לשנות ה60 . אבל אחרי מחשבה קלה , אני מתאר לעצמי למה . וילט לקח ריבאונד הגנה , רץ 20 מטר בלי שאף אחד ינסה אפילו לעצור אותו וקלע סל . בטח היו כאלו איזה 4862306543 סלים
היו צריכים לרשום לוילט גם אסיסטים על מהלכים כאלה

Puskas

New member
אם אני לא טועה

אז קובי עשה את ה-81 שלו בלי לשחק כמעט ברבע אחרון או משהו כזה..או שהיה לו משחק אחר שהוא עשה בו איזה 60 ואז רבע אחרון לא שיחק שנייה.. ניראה שביום הנכון,עם היד המאופסת ומול קבוצה כמו וושינגטון הוא יכול לעשות 100 בערב..אבל שוב זה רק תאוריה..והוא לא יגיע לזה כי פיל לא יריץ אותו משחק שלם בלי לנוח..

תום116

New member
לא, הוא לא

ולמזלנו, הוא לא. תודה לאל שעברו הימים ההם, שהדבר היחיד שהיו מדברים בהקשר של הלייקרס זה האם קובי ישבור את השיא הזה או את השיא ההוא. תרשום לעצמך: קובי השנה אולי משחק אחד, מקסימום שניים, ייקלע מעל 50 נקודות. בעיקרון, זה תלוי ביום נתון ופצועים. לא סתם קובי לקח על עצמו יותר כאשר גאסול היה פצוע.

Special Agent R

New member
טועה.

כמה ימים קודם לכן מול דאלאס הוא קלע בסביבות השישים ואז הוא נח ברבע הרביעי.

chaiel

New member
משהו בקשר לרוברט הורי:

הבנדם שיחק שיא פלייאוף של...244 משחקים!!! זה פאקינג 3 עונות!!! (אם כבר מדברים על נסיון...)

ikrmr

New member
כמה הערות

בס"ד 1. שיאים 5-1 שייכים למשחק 100 הנקודות. 2. ממוצע הנקודות המדויק (בעשיריות) בעונת השיא הוא 50.4. 3. שיא הריבאונדים למשחק נעשה נגד ביל ראסל. שיא הריבאונדים למחצית שייך דווקא לראסל והוא 32. ממוצע רי' למשחק פלייאוף שייך גם הוא לראסל - 24.9. 4. לבירד יש שיאים מיוחדים: הוא השחקן היחיד שקלע בעונה לפחות ב-50% מהשדה, 40% מהשלוש ו-90% מהקו, והוא עשה זאת פעמיים. וכן הוא השחקן היחיד שעשה טריפל-דאבל בחצי משחק (17 נק', 11 רי' ו-10 אס') שאותו סיים עם 30 נק', 17 רי' ו-15 אס' במשחק נד וושינגטון בולטס ב-87'. בירד גם מחזיק בשיא מספר הנקודות הגבוה ביותר במשחק של טריפל דאבל (49 כשהוא מוסיף 14 רי' ו-12 אס') בעונתו האחרונה בניצחון 148-152 על פורטלנד במשחק שהסתיים לאחר שתי הארכות. בירד הוא גם הראשון שעשה טריפל-דאבל בשלושה רבעים במשחק נגד יוטה ב-85' כשהוא מסיים עם 30 נק', 12 רי' ו-10 אס' וגם 9 חט', ולא שיחק ברבע הרביעי כיוון שבוסטון הובילה 66-90 בסיום השלישי וניצחה לבסוף 94-110. כשהוא נשאל אם לא רצה להיכנס ברבע האחרון כדי לקבוע קוואדרופל-דאבל הוא ענה: "לשם מה? כבר גרמתי להם מספיק נזק!" 5. לוילט גם המשחק היחיד של דאבל טריפל-דאבל (מעל 20 בשלושה נתונים): 22 נק', 25 רי' ו-21 אס' במשחק נגד דטרויט ב-68.

chaiel

New member
חחח בדיוק חשבתי איפה הוא...

לא יודע מה אתכם אני התגעגעתי אליו... אז...וולקם באק ישראל!

ikrmr

New member
תודה! אך הערה קטנה

בס"ד מוטב היה שהיית כותב בסוף "ברוכים השבים, ישראל!" בעברית ממש ולא בתיעתוק מאנגלית. מקווה להבנה.

ikrmr

New member
מדוע אי אפשר בפורום בעברית לכתוב בעברית

בס"ד פשוט לכתוב בשפה שלנו "נחשו מי חזר". יש לנו את השפה שלנו שהיא חלק מהתרבות שלנו, ועם כל הכבוד לאנגלית, העברית היא השפה שלנו, וכאשר האנגלית לא נדרשת, אין מה להשתמש בה! מקווה להבנה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נו באמת!

הוא מעיר לך ואתה בכל זאת ממשיך? בפעם הבאה תכתוב "שיט!! הוא חזר" אין כל רע בשימוש בעברית

Or Amit

New member
לא התכוונת

"תיפח רוחי! הוא שב אלינו" כן, זה נשמע לי כמו משהו שהיית אומר.

למעלה