שיאו משעמם לי...

Dani my love

New member
שיאו משעמם לי...

עוד מאט אני הולכת... ובנתיים אני משועממת מוות! אתם יודעים סתם אני יושבת בפורום, מגיבה לשיחות וסתם מתחילה לחשוב על כמה שהייתי רוצה שיהיה לי חבר וירטואלי, אחד שאני אתכתב איתו במייל קבוע, אדבר בטלפון, אספר סודות... וגם הוא לי כמובן. זה יכול להיות נחמד ככה... השאלה אייפה אני מוצאת ידיד כזה? אה ושתדעו לכם שהפורומים פה באתר הם הפורומים הכי מושקעים והכי יפים... היית בפורומים רבים... ופה הכי מעניין... טוב נראה לי זה הפורום היחיד שבנים גולשים בו....

green beetle

New member
לא...

לפחות אני מכירה עוד פורמים שרושמים בהם בנים, לא משנה.. בקשר לחבר הוירטואלי, למה וירטואלי ולא אמיתי? למה לא אחד שתוכלי להפגש איתו כל יום? למה לא אחד שתכירי אותו גם במציאות? למה את חושבת שרק לאנשים וירטואלים את יכולה לספר סודות, לדבר בטלפון ולהתכתב במייל... כמה שאני רושמת בפורומים ומנהלת "חיים וירטואלים" אני עדין מעדיפה את החיים האמיתים שלי,וכמה שכיף לדבר עם אנשים באייסי ובפורום זה לא כמו בחיים... אל תכנסי עמוק מידי לתוך החיים הוירטואלים,כמה שהם נוחים ונחמדים יש חיים מחוץ להם... זו דעתי לפחות...

Dani my love

New member
יש לי גם חברים במציאות... והרבה

אבל כל ידיד שלי.. בן, מתישהו אנחנו מתמזמזים או שוכבים וזה הורס את הקשר...

green beetle

New member
פאק!! ילדה את בת 15!!!

מה זה שוכבים!? סתם עם ידידים שלך? את לא חושבת שאת קטנה לזה (ואני סה"כ גדולה ממך בשנה..) את לא מרגישה כאליו הם לא רוצים אותך אלה את הגוף שלך, נראה לי שהם קצת מנצלים אותך פה ובגלל זה את מחפשת חברים וירטואלים שתוכלי להעביר איתם את הזמן מבלי שום מגע גופני כי את לא מתה על זה ולא כל כך מחפשת את זה אבל זה מה שאנשים מחפשים בך (ככה זה נראה..) ילדה את קטנה מידי בשביל לשכב עם סתם ידידים, אם היית אומרת חבר רציני זה היה מובן לי אבל סתם עם ידידים זה קצת מוגזם לדעתי, בכל מקרה קחי את עצמך בידים ותפסיקי עם זה כי לא נראה שאת כל כך נהנת מזה...

Dani my love

New member
תראי אני נהנת

ואני זאת שמנצלת אותם... אם לא הייתי אוהבת את זה לא הייתי עושה את זה...

בכל מקרה,כדאי שתפסיקי.../images/Emo15.gif

את בת 15,גאד

אני מסכימה עם רוני !!!!!

את ממש.................................. משוגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

rAmikube

New member
"מנצלת"?...אולי תגידי אונסת וזהו?

לא פלא את אוהבת בנים, בטח את אומרת להם את זה וישר בורחים ממך... ואם אחת היתה אומרת לי את זה עליי או על בנים בכלל -הייתי אומר לה שהיא הייתה יכולה לדחוף את אתם יודעים מה. אני כמובן לא אנבל את הפה, אבל טיפוסים כמוך ------

תגידי,את זקוקה לחברה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

ל-חֶברה
מה יש לי עם בנים
את לא מסוגלת לחיות בלי בנים
ולהמ שזה יהיה הפורום היחיד שבנים גולשים בו
(בטח בעוד פורומים יש 4נירים..)
הודעה זו נכתבה באי שפיות

Dani my love

New member
לא אני לא יכולה לחיות בלי בנים

אני לא יודעת מה הייתי עושה לולי לא היו בנים בעולם... אני חולה על כל הבנים..................

לא התכוונתי בלי בנים בכלל.../images/Emo15.gif

אבל,התכוונתי על זה שאת לא מסוגלת לחיות דקה בלעדיהם.... שימי לב,שתי השרשורים האחרונים שפתחת קשורים בבנים.

rAmikube

New member
פורום נוער עם יצרים

או לסקס לנוער...זה לא בדיוק המקום לכתוב את כל מה שעובר עליך בעניין ההורמונלי והרגשי. בכל אופן, למה את דווקא מחפש חבר ווירטואלי? למה לא אמיתי?

mE and Me

New member
נההה...

בסקס לנוער יזרקו אותה כי בכ"ז זה פורום על סקס דוגרי (בערך...), אם כבר אז עדיף לפורום "אהבה בגיל ההתבגרות" ואם זה הופך למשהו יותר רחב (יענו לא רק בקטע של אהבה) אז לפורם בע"ג

rAmikube

New member
פורום סקס לנוער

לא מדברים שם נון סטופ על סקס...רואים שאתם לא יודעים מה קורה שם

mE and Me

New member
נכון, אבל לא מדברים שם על אובססיה

למישהו וכמה שהיא לא יודעת מה היא רוצה, אז הפורום ההוא לא מתאים לה...

למעלה