שיאומי רדמי נוט 8

שיאומי רדמי נוט 8

שאלה לגבי המכשיר, שנקנה חדש לפני כמה ימים. הסוללה של הטלפון יורדת קצת מהר, והטלפון עצמו מעט איטי. כאילו פועלת אפליקציה ברקע או משהו אחר שמאט אותו. כאשר אני בודק ב"האצת מהירות" דרך "אבטחה" אני רואה שכמות ה MG (ניקוי קבצים) גבוה מאוד, ומגיעה ל 800 בכל כמה דקות. ביטלתי את העדכונים האוטומטיים, וגם כיביתי את אפליקצית google du שהבנתי שיכולה להיות קשורה. האם ניתן לעשות משהו נוסף?

blzvi

Active member
סיפור יפה

אתה חופר וזה מתכון לבעיות.
תעזוב הכל ואל תתערב במערכת

אנטי 1

New member
פה נעוצה הבעיה אתה הפעלת את אפליקציית "אבטחה" וזה מה שגורם

לסוללה לך להגמר מהר.
תיכנס להגדרות של האפליקציה ותעשה לה disable.
כמו כן, אם יש לך איזושהי אפליקציה חיצונית של
"אנטיוירוס" או משהו בסגנון, תעיף אותה מיידית
מהמכשיר.
אחר כך תעשה ריסטארט למכשיר, זה אמור לשפר
מאוד את חיי הסוללה.
אני עם רדמינוט 7, אוטוטו שנה והסוללה מחזיקה
לי יפה מאוד, יום עבודה עמוס לעייפה, הסוללה בלי
טעינת ביניים שורדת עד סוף היום.
אתה עם מכשיר שיש לו מעבד טיפה יותר יעיל משל
הנוט 7 ואין סיבה שהסוללה לא תשרוד לך בקלות
יום שלם.

מאוד מאוד חשוב לעשות עדכוני גירסה

1) שידרוג מMIUI 10 ל11
2) כל עדכון גירסה מתקנת את הבאגים של העדכון הקודם וגם משדרגת במכשיר את חבילת האבטחה של גוגל

הנה ציטות חלקי מסיקור על REDMI NOTE 8 PRO

ערכת השבבים של מדיהטק מציגה מספרים דומים לאלו של הגרסה הזולה יותר, שדווקא מגיעה עם ערכת השבבים של קוואלקום
שתיהן בעלות 8 ליבות ומהירויות הליבות די דומות

אז למה אני מתעכב דווקא על הנקודה הזאת?
ובכן לערכת השבבים יש השפעה מכרעת על חויית השימוש במכשיר
על הביצועים שלו היציבות ועל צריכת החשמל שלו
לאור ניסיון העבר עם מעבדי החברה שבדר"כ מספקת ערכות שבבים ליצרניות סיניות יותר אנונימיות משיאומי הגעתי לביקורת הזאת מוכן לנורא מכל

בשבועיים הראשונים לשימוש במכשיר חששותיי התאמתו: אפליקציות פופולריות כמו וואטסאפ ופייסבוק מסנג'ר נטו לקרוס לעיתים קרובות מדי וחויית השימוש במכשיר היתה מתסכלת מאוד

"עדכון גרסה" שהגיע לפני שהתייאשתי סופית מהמכשיר שיפר את המצב מהקצה אל הקצה, הRedmi Note 8 Pro הפך בבת אחת למכשיר זריז יציב ואפילו כזה שלא נוטה לזלול את הסוללה
מספר ימים לאחר מכן הגיע שדרוג תוכנה נוסף הפעם מMIUI 10 לMIUI 11 מערכת ההפעלה מבוססת האנדרואיד של שיאומי גרסת האנדרואיד אגב לא השתנתה ונותרה גרסה 9, אבל המכשיר נותר גם אחרי השדרוג הזה זריז ויציב

https://www.hafizim.co.il/2019/12/redmi-note-8-pro.html

למעלה