שטר של 200 ש"ח

שמוליקנ

New member
שטר של 200 ש"ח

יש בידי שטר של 200 ש"ח כאשר בצד האחורי שלו המספר 200 שמודפס לרוחב השטר בצבע סגול ורק בזויות שונות אפשר לראותו אינו שלם וחסרים בו חלק מהספרות.האם מישהו כבר נתקל בכזה שטר?והאם הוא שווה משהו מלבד ערכו הרשום? אספני השטרות, אודה לכם על תשובותיכם.

בּני

New member
שמוליק שלום

קודם כל ברוך הבא לפורום. לא כל כך ברור מה שונה בשטר, צרפתי תמונה של השטר על פי בנק ישראל, אם תוכל לפרט יותר על פי התמונה. תודה בני.

שמוליקנ

New member
שטר 200 ש"ח

בני שלום תודה על הברכה להצטרפוטי לפורום ולעניננו-אני מתכוון למספר 200 שמודפס בין המספר הסידורי ובין המספר200 שמודפס בירוק ואותו אפשר לראות במלואו רק בזויות מול האור. אני יכול לומר שהשטר במצב טוב אם כמה קיפולים שעשו לו ,הודפס ב-1999. להשתמע-- שמוליק.

Lionizing

New member
אם הבנתי נכון

חלקים מהדפס "200" לרוחב גב השטר חסרים (לא הודפסו). אם זה המקרה, לשטר אכן יש מחיר גבוה משמעותית מערכו הנקוב. עם זאת, מצב השטר קריטי לצורך קביעת ערכו. מה מצבו ?

שמוליקנ

New member
שטר 200 ש"ח

lionizing שלום. אני מתכוון למספר 200 שמודפס בין המספר הסידורי של השטר וביןהמספר 200 שמודפס בירוק,ואותו אפשר לראות רק בזויות מול האור. השטר חדש יחסית הדפסה 1999 ויש בו מעט סימני קיפול ו-4 חורים מסיכת שדכן.(למרות שכל סימני הזיהוי הבנקאיים נמצאים אני מאד מקווה שהשטר אינו מזויף) מתשובתך אני מבין שיש לך ידע בערכם של שטרות כסף ואשמח לשמוע חוות-דעתך בנוגע לשטר זה. תודה שמוליק.

למעלה