שטרית ודודי ויסמן ... (?!)

600RR

New member
שטרית ודודי ויסמן ... (?!)

קראתי שבמקום סופר סנטר, יש "מגה בעיר". זה העלה את השאלה הנושנה שלא מפסיקה להטריד אותי תקופה ארוכה - מישהו מבין את פשר הקשר בין ויסמן לשטרית (אשתו של)? דומני שהיא עשתה את המיתוג הכושל "סופר סנטר" וכעת, היא חתומה על "מגה בעיר". מה קורה שם בדיוק?

600RR

New member
מביך לענות או שהתשובה לא ידועה?

אם מביך לענות אז ... אבין שהתשובה בגוף השאלה.

קולמוס

New member
כששטרית "אני יכול לנסות" היה שר תחבורה

ההקשרים היו קצת ברורים יותר

Zברע

New member
כל מה שאני יודע

זה שיש לי סופר ליד הבית, שכתוב עליו מבחוץ "מגה בעיר", ובפנים הקופאיות לובשות מדים ותגים של "סופר סנטר".

600RR

New member
:)

וברצינות ... נראה שההתקשרות הזו קצת לכאורה נגועה באינטרסים ... לכאורה. זו רק מחשבה ואני לא בטוח בה. בגלל זה אני שואל ... אז מה, מישהו יודע? מכיר?

600RR

New member
טוב ... הבנתי ...

נכנסתי לפורום הלא נכון. חשבתי שבפורום שיווק ו ... פרסום, ידעו לענות על השאלה, למרות שהיא מעלה נושא בעייתי. קשרים שלכאורה נגועים באינטרסים, קומבינות ושאר ירקות, הם לדעתי תופעות אשר פוגעות ביכולות הפרנסה של אחרים בענף, שלא התברכו בקשרים ובכל מיני טריקים (שלא קשורים ליכולות המקצועיות שלהם). לדעתי, יש בכאלה תופעות, טעם לפגם. במיוחד, שמדובר בחברה ציבורית ובמנגנונים החייבים דיווח. טוב ... ניסיתי להעלות נושא ... לא הצליח לי. כנראה שלאיש אין אומץ לדבר על ויסמן ... חבל. אגב, אם זה לא הצליח, איך מצפים להילחם בקשרים של הון ושלטון ... השלטון, הרבה יותר חזק מויסמן.

TIC

New member
אני לא נוהג ללנקק אל עצמי

אבל בגלל שנגעתם בשתי תגיות שמעלות לי את הסעיף ("ויסמן" + "שטרית"), אין מנוס מלהפנות. TIC.

600RR

New member
עובר יום, עוברים יומיים ...

ואתה יודע מה? ... חשבתי לוותר על השאלה ועל הציפיה לתשובה. אבל למה בעצם?! ... קבוצת החברות של ויסמן היא פרטית? נדמה לי שגם לציבור יש חלק בהן (או לפחות בחלקן). ה "הדבקות" הזאת למשרד פרסום (ועל אחת כמה וכמה כזה ששייך לרות שטרית), היא לכאורה משונה וצועקת "תבדקו אותי!". אז למה אנשים לא עונים כאן? מנהלים? מישהו? ... אתם אנשי שיווק ופרסום או מה? למה אתם מפחדים לדבר על הנושא?!

קולמוס

New member
אינטרסים תמיד היו ויהיו

למה אדלר ותקציבים ממשלתיים? למה גליקמן ותקציבים ממשלתיים? למה סנו ודרורי? למה פוקס וזרמון? למה חפציבה וברלזון? ועוד ועוד..

600RR

New member
למה להשלים עם זה?

למה לא להילחם בתופעה החולה הזאת?

למעלה