שטרות

Tripon1

New member
שטרות

שלום לכם, יש לי אוסף גדול של שטרות ואני מעוניין למכור אותו. האם יש אתרים שיכולים להעריך את שווי כל שטר? האם יש אתרים בהם אפשר לשים תמונות של האוסף ולמכור....או כל אתר אחר של מכירת שטרות? תודה.

שלום טריפון,

ברוך הבא לפורום. למיטב ידיעתי אין אתרים המפרטים שווי שטרות. המלצתי הקבועה היא להסתכל באתר eBay ,לחפש שטרות דומים ולעקוב אחרי המחירים בהם נמכרו. באתר תוכל גם למכור שטרות. אם תסרוק תמונות של שטרות, אני אשמח לבדוק בקטלוג את ערכם. האם תוכל לשלוח לי מסר עם רשימת השטרות שיש לך?

evilihi

New member
נצל"ש..מזורטים

למי שיש מכוניות קטנות כגון מזורטים מטצבוקסים וכדומה ויכול להביא למפגש - אודה מאוד

evilihi

New member
קרוב לזה ../images/Emo6.gif

האמת היא שמזורטים אני אוספת לחבר...אבל חלק מהן החלטתי לשמור לעצמי כי הן חמודות.. רשמית אני אוספת קוקה קולה - בקבוקים, כוסות, פחיות...מקדונלדס - קופסאות (הן חינם!) וחלק מהצעצועים/פוסטרים..בובות של דיסני ועוד סוג שאף אחד לא שמע עליו (אבל האוסף הזה די בהולד מפני שכמעט ולא מוציאים יותר בובות והרבה אספנים הפסיקו לאסוף אותן). מה עוד? יש לי המון PEZים אבל אני לא ממש אוספת אותם..טלכרטים - אמי היקרה..50 אלף כרטיסים בערך..מגנטים - אני אוספת בשביל עוד חבר...זהו בערך

למעלה