שטפו תעיניים קצת..

HeavenlyB

New member
חח, אמנם זה פרוטולס, אבל

אני אמור להופיע בשתיים מהתמונות שם, אם הן עדיין מופיעות. אולפני טררם ואולפני תומיתות.

dmt4me

New member
וואלה

יש שם אולפנים מעלפים..אני האמת מסתפק באולני הקט,לא צריך יותר מזה. תגיד משו אריאל,כל הקונסולות עבודה הענקיות האלה באולפן מחוברות מידי למחשב? ואם כן הזחלנים אוטומטיים?

HeavenlyB

New member
חלקם כן

בד"כ לקונסולות עם האוטומציה יש מחשב נפרד. חלק עם זחלנים ממונעים וחלק לא. אלה גם שיטות שונות של אוטומציה שמשנות גם מבחינת הסאונד. הקונסולה מחוברת למחשב עם לשם סמכרון, או עם מידי, או עם אודיו שמעביר TimeCode.

HeavenlyB

New member
ובכן

כדי שהאוטומציה של הקונסולה תרוץ תמיד בסינכרון עם הפרוייקט, שולחים Sync לקונסולה, מהפרוייקט. הסינק יכול להיות דרך מידי, או דרך אות שיישלח מאחת היציאות אודיו של הכרטיס, אל הכניסה של הסינכרונייזר, שהתפקיד שלו זה יהיה לדאוג שכל המכשירים ירוצו בהתאם לאותו סינק. יש אפשרות ליצור סינק בקיובייס, אם אני זוכר נכון, או להשתמש באמת ב-MIDI TimeCode, זה כמובן תלוי במכשיר שיקבל את הסינק, ומה הוא מסוגל לקבל. זה מדהים לראות מכשירי וידאו מתחילים לרוץ "לבד" כשאתה שם את הסמן שלך בנקודה מסויימת בפרוייקט. (לשם כך צריך תוספת שנקראת Machine Control לצורך שליטה על מכשירים ממונעים כגון מכשירי וידאו) כאן נגמר הידע שלי (וחלק זה גם לא מדוייק כי זה בא רק מתפעול ולא מלמידה טכנית של הנושא).

dmt4me

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

אל תזלזל בעצמך,גם אם נדמה לך שאתה לא יודע הכל..אנחנו (בשם כולם)מאד מעריכים את הסובלנות והעזרה הרבה שלך ל"הובי" שלנו. בנוסף היידע שרכשת עם השנים מאוד מאוד מוערך פה! לא תמצא פורום כזה בהרבה מקומות אני חושב,יש כאן חמימות נעימה כזאת,וזה נותן "פוש" ממש חזק ליצירה ,ולמתחילים כאחד. בכל אופן תבורך מנהלנו האהוב :)

HeavenlyB

New member
אתם יודעים שאני גרוע במחמאות

גרמתם לאוזניים שלי להיות סגולות

למעלה