שטף דם

suger

New member
שטף דם../images/Emo7.gif

יש לי שטף דם מתחת לעין. זה סגול ומגעיל. למישהו יש רעיון איך אפשר להפטר מיזה כמה שיותר מהר???????

גלי®

New member
ממכה ? סטיק בקר מופשר ... אם זה סתם

מחוסר שינה-עיגולי תפוחי אדמה לא מבושלים ...

גלי®

New member
אז זהו , שאני יודעת שהיא עובדת ! רק

שמשום מה , מישהו חשב שאני מתלוצצת ....

kodkod

New member
לכי תביני אנשים...../images/Emo8.gif

הם כנראה עוד לא מכירים את השיטות המוזרות מעט,אך היעילות!

גלי®

New member
גם אני לא הכרתי , עד שלא הייתי

צריכה .... ובתור אחת , שעם שתי הרגליים הפרטיות שלה מצליחה להסתבך וליפול , אני חייבת להכיר את כל השיטות !

kodkod

New member
גלי, את ה - ../images/Emo47.gif

יש כאלה שנופלים אבל לא לומדים, ויש כאלה בעלי תושיה... כמוך!

גלי®

New member
הבית שלי עמוס בתרופות הסבתא האלו...

אני לא בעניין הסטיקים , כי אני צמחונית , אבל ...

suger

New member
זה לא שטף דם מחוסר שינה

זה ממש שטף דם רציני, כנראה מלחיצה יותר מידי חזקה תחת העין. זה ממש סגול חזק.... אתם בטוחים שדברים קרים על המקום זה יעזור???? לא נראה לי...

יש לך משהו להפסיד?

זאת תרופת סבתא ידועה - ומדובר לא סתם ב"דברים" קרים. הבשר אמור לספוח משהו אליו או משהו כזה. אנא דווחי לנו! קישה

dundybar

New member
עוד פעם צרות עם החבר ?

מה יהיה ? עוד פעם הוא לא שומר את הידיים שלו קרוב אליו ? מאמאל´ה - תמיד יש משטרה. שמעתי שהם עוזרים.

suger

New member
כולם צוחקים עלי...

אמרתי שאני ממש מתאימה לפרסומת עם הפרחים. לא?????? זה לא הזמן המתאים ללכת ככה ברחוב, לעבודה וכו´... שיעבור כבר..........

אני איתך! זה ידוע

תפוחי אדמה לא מבושלים (קשה לחתוך) או אגס (בעונה) שוכבים רבע שעה ושוטפים את העיניים במים פושרים

ST

New member
גלי, אם זה יעזור,

אני מבטיחה נשיקה..
<בינתיים, קבלי
> את פשוט לא יודעת איך אני נראית... חברה שלי כבר צעקה עלי שאני לא ישנה.. <נכון, אני באמת לא ישנה, אבל עד עכשיו לא ראו את זה... כנראה שחוסר שינה בכמה שבועות אחרונים משפיע קצת פיזית.. חברה שלי צעקה עלי שמשבת ישנתי רק 9 שעות עד עכשיו.. אולי פחות..> אז אני אלך לנסות...
לילה טוב!
אסתי.

Morticia

New member
הידעת?

לפנס בעין קוראים בעגה המקצועית (פארמדיקים וחיות אחרות) המוטומת משקפיים (המו-דם כמו בהמופיליה דממת, המוגלביןוכו´).

למעלה