שטן הא?....

Charmed One

New member
שטן הא?....../images/Emo129.gif

אני דווקא מאמינה בשטן, כלומר, אני לא רוצה לשתף איתו פעולה או משהו, אבל אני מאמינה בו, כמו שיש שחור ויש לבן אז יש גם רוע וטוב. ואני חושבת שהשטן מייצג את הרוע כפי שאומרים, ואלוהים את הטוב. ובכל זאת, אני לא פוסלת אנשים שמאמינים בשטן, יש אנשים שנוטים יותר לכיוון הרוע, ויש להפך. אבל, אני מאמינה שהשטן הוא קיים, פשוט אי אפשר לראותו, כמו את ה´. אז...זהו בעצם. אני מאמינה שהשטן קיים. מכושפת

MGP

New member
רוצה לשמוע משהו מעניין?

אין דבר כזה טוב ורע... בתור ניסיון תנסי להגדיר טוב או רע.

The Wraith

New member
הקטע הוא

איך תגדיר מצב בו טוב לאחד ורע לאחר ואם תשנה את המצב יהיה רע לאחד וטוב לאחר? מה קורה כשאתה מרפא את כל חולי האיידס בעולם מתוך אנוכיות? למה אנוכיות היא דבר רע, האם שימור-עצמי הוא דבר רע בגלל שלשמור על עצמך בחיים זה אנוכי? האם הומוסקסואלים הם מרושעים? בגלל מה? בגלל שזה טבעי להם? איך תקרא לאחד שהורג בשם הדת - מתוך אמונה כי הוא עושה טוב? כשטניסט, אני לא מאמין שהשטן מייצג את הרוע, אני לא מאמין ברוע, אני מאמין שהשטן מייצג את הטבע האנושי, את הבשר במקום את הרוח.

Charmed One

New member
דווקא אני חושבת....

דווקא אני חושבת שיש! קצת קשה לי להסביר את זה. אני צריכה קצת לחשוב איך לנסח את זה. אז אפשר לקבל קצת זמן?! כלומר, אני בעצמי יודעת למה אני מתכוונת אבל קשה לי לנסח בצןורה שגם האחרים יבינו. הנה, נתת לי חומר למחשבה.
מכושפת

למעלה