שטיפת רצפה

ק ר מ י

New member
שטיפת רצפה../images/Emo10.gif

יש לי בעיה עם שטיפת הרצפה. היתה לי רצפה יפה ופחות או יותר מבריקה (רצפה סטנדרטית) עד ששטפתי מספר פעמים עם נוזל ניקוי רב תכליתי של פנטסטיק. עכשיו הרצפה עמומה שכזו ובמספר מקומות צצו עיגולים שנראים כמו עיגולי לכלוך, אבל אי אפשר לגרד או לנקות אותם, הם כאילו יצאו מהשכבה הפנימית של המרצפת (מקווה שהסברתי טוב..). מה עושים עכשיו? הרצפה נראית ממש לא במיטבה ובכל פעם כשאני שוטפת נשארים כתמי מים (למרות שאני עוברת גם עם סמרטוט יבש). יש לכם המלצה לנוזל רצפה טוב ומבריק?

פוליש של סנו.

בפעם הראשונה צריך לנקות את הרצפה היטב. (יש להם גם חומר מתאים) לשפוך כוס מלח גס לדלי מים. לשפשף את הרצפה עם מטאטא. אח"כ לשטוף את הרצפה עם מים בלבד. היטב. כשהרצפה יבשה. למרוח פוליש לפי ההוראות. צריך לחדש את הטיפול אחת לחצי שנה בערך. (שימי לב, אם יש לך ילדים, הרצפה אח"כ די מחליקה.) אח"כ בשטיפות הבאות , כדאי לשטוף רק עם מים.

ק ר מ י

New member
כשאת אומרת פוליש של סנו

את מתכוונת לחומר חד פעמי (או כמו שאמרת, טיפול שעושים אחת לחצי שנה)? ולמה הכוונה לשטוף רק עם מים בשטיפות הבאות? הרי אני לא יכולה לשטוף רק עם מים את הרצפה, שום לכלוך לא יירד. הכוונה היא למספר מועט של שטיפות לאחר הטיפול? ותודה!

מנסה לענות

הכוונה לחומר הזה. ניסית פעם לשטוף עם מים? הלכלוך יורד מצוין! ואין פסים של הניגוב! רק מה? אין ריח. (אפשר לעשות ריח בדרכים אחרות)

ק ר מ י

New member
אף פעם לא ניסיתי רק עם מים

לא רק בגלל הריח, שגם כך מתנדף לו די מהר, כי אם בגלל הניקיון. פשט נראה לי שמים לא מנקים טוב מספיק. אני מרגישה שזה כמו לשטוף ידים בלי סבון או לעשות כביסה בלי נוזל כביסה... מה שכן, בהחלט אסתכל על החומר שציינת!

למעלה