שטיפת כלים

Neshamammy

New member
שטיפת כלים

רקע קצר: גלי היא שכנה חדשה, בסביבות גיל 25, שעברה לגור בבניין של הזוג הנשוי ראוון(32) וסמיר(40). בשבוע הראשון סמיר עזר לגלי רבות בסחיבת הארגזים. בתור סבל בעברו, וחשמלאי בהווה, הוא הצטיין בכוח רב בידיים, והרים בקלות את הארגזים הכבדים. הייתה ביניהם איזו תחושה מחשמלת של משיכה. בשל רצונה להודות לו, ולפתח קשרי חברות עם השכנים ממול, גלי הזמינה את שניהם להתארח אצלה לארוחת ערב. גלי קיבלה את פניהם בשמלת ערב מפתה. במשך כל הארוחה, סמיר התקשה מאוד שלא לפזול לכיוון המחשוף שלה. אפילו לא היה איכפת לו שאישתו תשים לב לכך. בניסיון נואש להסיח את הדעת של עצמו הוא מזג לעצמו עוד ועוד יין, אך נראה היה שזה לא החליש את החשק שלו, אלא להיפך - הגביר אותו.
בסיום הארוחה, גלי נכנסה למטבח לשטוף כלים.
"אני אלך לעזור לה", אמר סמיר וקם מהשולחן.
פניה של גלי היו לכיור כאשר הוא ניגש אליה.
"סמיר?" היא שאלה בהפתעה כששמעה את צעדיו מאחוריה.
"באתי לעזור לך עם הכלים." סמיר חייך חיוך ממזרי, ונצמד אליה מאחור, בעודו מושיט את ידיו קדימה. מניח אותן על ידיה הלבנות, שעסקו באותו רגע בשפשוף צלחת.
ידיו השחומות היו חמות מתחת לזרם המים הפושרים, ונעו על גבי ידיה. היא הרגישה את זקפתו על ישבנה, ואת ניחוח היין של נשימתו.
"סמיר, אתה שיכור..." היא אמרה, בעודה מרגישה את רסיסי המים מהברז מרטיבים מעט את החלק העליון של שמלתה, ונוטפים במורד המחשוף שלה. "וחרמן." הוסיפה, ממששת בידה את הבליטה במכנסיו.
"גם את." הוא ענה בלחישה, בעודו חופן את שדיה בשתי ידיו הרטובות, מרגיש את פטמותיה הזקורות מבעד לשמלה שלה. גלי נאנחה בהפתעה.
"ששש..." הוא היסה בה, בעודו לש את שדיה. "שלא ישמעו אותנו."
ישבנה של גלי נע כנגד המפשעה שלו, בעת שידו הימנית החליקה למטה יותר, במורד הבטן שלה - משאירה אחריה שובל רטוב, עד לשולי שמלתה.
"אישתך בסלון..." היא לחשה.
"אני יודע.." הוא אמר, בעודו מפסק בידיו את ירכיה. "אבל אני רוצה לראות אותך גומרת."
הוא החליק אצבע אחת מתחת לתחתוניה, הישר על הדגדגן שלה. פיה של גלי נפתח ללא קול. הוא הניע את האצבע שוב, ושוב... הוא הגביר את קצב תנועת היד שלו בהדרגה, סוחט ממנה אנחות שקטות שנבלעו בתוך קול זרימת המים. זה נמשך דקות אחדות, עד שגופה התחיל לרעוד, והיא פלטה אנחה חזקה במיוחד.
"הכל בסדר שם?" צעקה ראוון בערבית מהסלון. למזלו, היא הייתה בשלבי הריון מתקדמים מכדי שיהיה לה כוח לקום ולבדוק מה קורה במטבח.
"הכל בסדר, מתוקה!" צעק סמיר בחזרה בערבית.
גופה של גלי נשען עליו כעת לגמרי, כאילו התעלפה. אבל חזה עלה וירד בנשימות עמוקות. סמיר כופף אותה קדימה, והרים את שמלתה. הוא הפשיל את תחתוניה למטה, עד לברכיה, והביט בישבנה המובלט, ובפות נוטף הנוזלים שלה. זה היה מעורר תיאבון בעיניו. הוא ירד על ברכיו והחדיר את לשונו פנימה. המיצים שלה נטפו לתוכו, ממלאים את חלל הפה שלו בתחושה שמנונית. הוא ינק ממנה, בעודו צובט את פלחי ישבניה, חופן אותם, מפריד ביניהם... הוא סחט ממנה עוד ועוד אנחות.
סמיר קם על רגליו ופתח את המכנס שלו. את ידו האחת הוא הניח על עורפה, דוחף את ראשה מתחת לברז. בעוד בידו השנייה כיוון את איברו פנימה. היא נאנקה כשהרגישה אותו בתוכה - עבה ונוקשה מכפי שהרגישה אי-פעם.
"בן זונה!" היא קראה, וגנחה בקול, בעוד מים קרירים נוטפים על שיערה ופניה. סמיר הצמיד את ידו אל פיה על מנת להשתיק אותה, בעוד אגנו ממשיך לפמפם בה. גניחותיה נבלעו בתוך כף ידו. כעבור דקות הוא כבר התיז את זרעו בתוכה.
הייתה שתיקה מביכה אחרי שגמר. גלי לבשה בחזרה את תחתוניה, ויישרה את שמלתה. סמיר סגר את הרוכסן שלו.
"אני צריך לחזור לאישתי." הוא אמר.
גלי בהתה ברצפה והנהנה בהבנה.

למעלה