שטיפה באקונומיקה...

fliperit

New member
שטיפה באקונומיקה...

בחוה הקודמת לי היה נהוג לשטוף סוסים לבנים (או חלקים לבנים בסוסים) עם אקונומיקה מדי פעם.. בקיצור...הייתה אצלנו סוסת פיינט שהילד שאימן אותה לא רצה לשטוף אותה עם אקונומיקה כדי לא ירדו לה הכתמים... די צחקנו עליו, והבאנו לו תמונה ש"טיפלנו" בה בפוטושופ, והלבנו את כל הסוסה... אבל אבאב שלי אמר לי שאקונומיקה כן יכולה לחמצן..זה קרה למישהו?!?

Hunny Bun

New member
אוי ואבוי ../images/Emo122.gif

תפסיקו לשטוף את הסוסים עם אקונומיקה
זה אוכל את העור (צורב אותו). ובמיוחד לבעלי חיים עם עור עדין צריך להיזהר עם מה ששופכים עליהם. אולי גם תשימו את האוקונומיקה בתור תרכיז במיץ? זה ינקה טוב את המערכת מבפנים...

fliperit

New member
אני כבר מזמן לא בחווה ההיא...

ואני לא זוכרת שזה עשה נזק..(גם הוטרינר אישר) רוב השטיפה הייתה באזור הזנב והרגליים ולא על כל הגוף...

batel 146

New member
אוקונומיקה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

מה זה צריך להיות, הסוס ריצפה, שירותים או כול דבר אחרררררר!? ממששש מגעיל זה יצור חיי איך אפשר לעשות דבר כזהההה

batel 146

New member
נכון גם הסוס צריך להיות נקי

אבל לא באוקונומיקה מה לעזעזל הדפיקות הזאת לקרץ סוס עם א-ו-ק-ו-נ-ו-מ-י-ק-ה?!?מצידי שיהיה סוס חום, שחור ואדום אבל לא אוקונומיקה. אמא שלי משתפשת באוקונומיקה עם כפפות כדי שהעור לא יצרוב ואתם משתמשים על הסוס?! אוף אני עצבנית

batel 146

New member
יופי אבל זה עדין לא מצדיק שהשתמשו

באוקונומיקה לניקוי הסוסים

הורסמאן

New member
קצת פרספקטיבה לא תזיק

היא כתבה על פקק אוקונומיקה מהול בדלי מים ששימשו לרחוץ את שערות הזנב. אישית מעולם לא היה לי צורך להשתמש בזה ואינני יודע עד כמה זה יעיל, אך מי שכן השתמשה כתבה כאן שלא נוצרו בעיות והוסרו כתמים. אם מישהו יכתוב כאן שהיה לו נסיון גרוע עם זה, נראה לי מובן מאליו שכולנו ניקח זאת לתושמת לב. בוודאי שיש תכשירים יותר טובים, ויש שמפויים לצבעים שונים שמעשירים את צבע הפרווה. האמת היא שסוס מטופל ממש לא צריך את אלה, אך אין פסול להשתמש כשצריך, ואיש מאיתנו לא ממש יודע שאין בתכשירים כאלה או אחרים אוקונומיקה בכמות של פקק מהול בדלי מיים, או אולי חומרים לא נעימים אחרים.

fliperit

New member
בוודאי שיש שמפואים

טובים... אבל מי שמכיר את החווה שרכבתי בה מקרוב- יודע שכסף זה קצת בעיה שם...ושמפו לסוסים לבנים עולה מלא כסף (חבילה של שמפו לסוס פלמינו עלתה איזה 100 שקל)

cowgirl Ms

New member
אני יודעת שאפשר לשטוף זנב של../images/Emo80.gif

סוס לבן באקונומיקה וזה עושה אותו ממש יפה, אבל נראה לי שגוף זה קצת הרבה לא בריא.

fliperit

New member
לעור זה לא עשה נזק...

והוטרינר אישר...(למרות...שהיום ממבט לאחור..הוטרינר הזה על הפנים..)

cowgirl Ms

New member
קשה לי להאמין איך זה לא עושה../images/Emo80.gif

נזק לעור. זאת חומצה, חומצה לאכלת דברים בעיקר עור חי... בגלל זה כל כך חשוב לשים כפפות כשמשתמשים באקונומיקה לניקיון. וכן, כנראה הוורטרינר הזה קצת...

למעלה