שטיפה באקונומיקה...

../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

מצטערת אבל זה נשמע זוועה... כמוש אני בחיים לא אתעסק בכל מה שקשור לאקונומיקה בלי כפפות בטח שאני לא אשטוף סוס עם אקונומיקה... אבל אם כבר רוצים להלבין סוס לבן אפשר לקנות שמפו ולא חסרים חומרים טובים בחנויות [אני ודעת שיש שמפו לכלבים לבנים - יש לי כלב לבן
, אולי יש משהו דומה גם לסוסים] בכל מיקרה זה נשמע זוועה זה חומר ניקוי חזק...זה לא כמו שיוצא לשטוף ידיים עם סבון כלים זה חומר שמנקים איתו בתי שימוש נשמע לא בריא במיוחד

fliperit

New member
כנ"ל כל התשובות שרשמתי כבר...

ואגב..זה לא ששפכנו עליהם אקונומיקה..זה היה מכסה אקונומיקה מהול בחצי דלי מים, או משהו כזה...

דווקא אקונומיקה ג'ל לפרסות רקובות

זה מצויין.. לא להגזים.. ולא כל יום.. וזה עובד.. ולא מזיק.. לסוס עם ריקבון מורחים ג'ל אקונומיק ומשאירים איזה 20 דקות ושוטפים במים.. אבל מכאן ועד לחפוף סוס באקונומיקה הדרך רחוקה..

לסוס לבן..

גשו לאיזה מספרה.. תבקשו לקנות את החומר שחופפים איתו לנשים מבוגרות עם שיער שיבה לבן/אפור.. חשבו מאוד לזכור לרסס את הסוס אחרי החפיפה עם חומר כמו סטין שיין ולהחזיר לו את הברק והשמנוניות של הפרווה והעור.. זה בכלל משהו שרצוי לעשות אחרי כל חפיפה..

popi199

New member
../images/Emo5.gif

לא חבל? יש מלא שמפויים מלבינים בשוק שעובדים מעולה...בחיים לא שמעתי על שימוש באקונומיקה על חיות.

זה לא כזה עובד........

יש לי סוס לבן ואחרי הרבה התלבטויות ניסיתי לנקות אותו לפני תחרות עם אקונומיקה... גיליתי ש"נקה 7" ומברשת מנקים הרבה יותר טוב ועם הרבה פחות רגשות אשמה!! אם הסוס ממממממממממממשששששש מלוכלך אז יש שמפו מעולה לסוסים לבנים- עושה ניסים...

PinkHorse

New member
את כל הסוס לא שוטפים..

זנב רק את הקצה הכהה (מהלכלוך) אפשר כי זה לא ישפיע על הסוס בכלל..

אבו-דני

New member
נגה מה השריטה הזו?

--- אקונומיקה מכילה חמצן פעיל (כמו במי חמצן) שהינו אגרסיבי לעור ולכל חומר אורגני (לכן הוא מנקה שומנים מעולה) ולסוס יש שומנים חיוביים שניזוקים אגב כך. אוי לסוס ואוי לוטרינר הערל שאישר את השימוש באקונומיקה. אמנם האקונומיקה מכילה "רק" 3% ריכוז של החומר האגרסיבי אבל עדיין שימוש רב בחומר זה יהה כמו שפיכת המים עם התינוק.

למעלה