שטח ל-Rים

Talash

New member
שטח ל-Rים

הי. מצאתי שטח מדהים ל-Rים בגודל בערך פי 20 מהמקום בשוסטר. מדובר בשדות בצפון-מערב רעננה, אחרי סוף רח´ ויצמן. השטח כולל שדות ויערות. אפשר לעשות משחק של 1000 איש בלי בעיה (וגם של 5000). יש תחבורה ציבורית שמגיעה ממש לשם (קו 48 של דן מת"א, 1 של אגד מצומת רעננה). אם מישהו מעוניין לראות את השטח צרו קשר איתי. [email protected] 054-736881

raistlin majere

New member
יש בעיה קטנה

השטח הזה הוא בטוח של מישהו.......זה שטח פרטי..... מי אמר שהוא יסכים לזה? קודם תברר הכל על השטח ותקבל אישורים אחר תציא אותו.....

Talash

New member
שטח

זה לא שטח פרטי. הוא נמצא בין רעננה לרשפון ולא ממש שייך לאף אחד. עיריית רעננה מתכננת לקנות אותו ולבנות שם משהו, אבל ב3 השנים הבאות לא יהיה שם שום דבר.

vergan

New member
אחי אני גר 10 מטר והמקום אבל!

יש בעיה והיא שזה שטח פרטי של החקלאים באזור היער שאתה מדבר אליו זה ליד המיכלי מים הגדולים? אל הכביש של כפר נחמן נכון? בכל מקרה רוב האזורים האלה הם שטחים פרטיים כמובן בימי שישי-שבת אף אחד לא שם חוץ מאולי מספר פועלים תאילנדים שעובדים בשבת אך איני חושב שזה חוקי להיות שם ד"א מקום מצוין למשחק

Talash

New member
קצת מערבה יותר

זה קצת מערבה יותר מדרך כפר נחמן. כן, יש שם קצת דברים חקלאיים, אבל הרוב זה שדות ויערות. בכל מקרה, אפשר ללכת צפונה יותר או מערבה יותר. אני הלכתי מערבה עד מסילת הברזל, איפה שהיא עוברת ברשפון, ואפשר גם ללכת צפונה-- נראה לי עד נתניה או משהו. לא יכול להיות ש_כל_ השטח הזה שייך לחקלאים. וחוץ מזה גם אם השטח שייך למישהו אפשר לבקש אישור. זה נראה לי רק עניין של כסף.

evil me

New member
כל שטח אפשרי ורצוי!!!

מצוקת השטחים לשחק בהם (בצורה חוקית לפחות) היא גדולה בצורה שלא תיאמן. נא פנה בהודעה אישית לאושר,הוא רדגאסט,הוא א. לוגיסטיקה אחווה ועדכן אותו בדחיפות לגבי המקום שאתה מדבר עליו. הקריאה מופנית לכולם!!!

למעלה