שטחים או שטחיות

vEnUs~vEnUs

New member
שטחים או שטחיות

בתור תושבת ישראלית ולא דתית שגרה בשטחים מזה כ-16 שנים ולא הגיעה לשם מטעמים פוליטיים אלא מתוך חיפוש אחר איכות חיים ואויר צח לגדל בו ילדים - אני אומרת שהגיע הזמןשנקום כולנו כל 225,000 תושבי השטחים ונבין שהממשלה שהושיבה אותנו שם ודאגה לעודד אותנו לבנות את בתינו שם היא ממשלת טימטום ממשלה שלא הביטה קדימה ולא צפתה מהלכים חברתיים קשים כמו שאנחנו חווים היום מצד הערבים הישראלים ותושבי השטחים הערביים אני אומרת שאנחנו צריכים לקום ולעזוב את השטחים הללו שאינם שלנו ולא היו שלנו אלא בעבר ההיסטורי הרחוק מאוד שלנו שאותו אנחנו חייבים לזכור בערגה . אנחנו צריכים לעשות זאת על מנת להפסיק את הקטל הנוראי שקורה בכל מקום במדינה הקטנה שלנו. הקטל הזה הוא בגלל ישיבתנו בתוך השטחים שאינם שלנו שכבשנו אותם ולא ידענו להחזיר אותם בזמן.היום אנחנו מסוגלים להגן על עצמנו גם באיזור נמתניים הצרות של המדינה קרי נתניה וסביבתה באמצעים משוכללים שלא היו בידנו ב-1967 כאשר נכבשו השטחים והוחזקו כערובה לבטחון המדינה. בוא נקום ונצא מכאן,זה לא שלנו,נחזור אל גבולות הקו הירוק שאותם קיבלנו ביושר ולא בכיבוש עם ההכרזה על הקמת מדינת ישראל . בואו ונעשה זאת למען אחינו,ידידינו,הורינו חברינו וכל אחד ואחד מאיתנו שלא יודע מה ילד יום

כלב נובח לא נושך...... נו נראה אותך

נראה אותך עוזבת? תני דוגמה אישית ולא רק פאקה-פאקה. מעניין רק שבשעה שהיגעת לשטחים לפני כ-16 שנים, "לא מטעמים פוליטיים אלא מתוך חיפוש איכות חיים ואויר צח", לא חשבת על זה שהשטחים האלו "לא שלך" ושאנחנו "כבשנו אותם ולא ידענו להחזיר אותם בזמן"...... אם ראיתי אי פעם בחיי צביעות מחליאה, הרי שאת היא ההתגלמות שלה.

אלוני.

New member
יש כאן תופעה מעניינת

היא גרה שש עשרה שנים באזור שמרבית האנשים חוששים לגור ועכשי כש"נשבר" לה ולא חשוב מה הסיבה אז היא צבועה? הייתי שמח לראות את אותם תומכים מהמקלדת נאבקים על הזכות בנוכחות שלהם באזורים הללו. חוכמה קטנה היא לקרא לה צבועה. אתה רוצה שהיא בדמה ובדם ילדיה תגשים את מה שאתה מאמין בו?

כבר טענתי כאן קודם שחכם גדול אתה לא

מי טען שהיא צבועה בגלל ש"נשבר" לה??? מותר לה שישבר לה. אבל לטעון עכשיו, אחרי שהיא כבר גרה 16 שנים ב"אויר הרים צלול כיין" וב"איכות חיים", שזה "אדמה כבושה" ושאסור היה לנו "לכבוש" אותה וכו´, וכו´ שטויות כיד הדמיון הטובה עליה????? מעניין שהיא לא חשבה שזו אדמה "כבושה" כשעברה להתגורר שם לפני כ-16 שנים..... מה קרה מאז?? כשהיא עברה לשם האדמה לא היתה "כבושה", ומותר היה לגור עליה ולא "להחזיר" אותה, ועכשיו בגלל שלא נוח לה אז היא פתאום *כן* "כבושה" ופתאום צריך דווקא כן להחזיר אותה??? צביעות תהומית ללא תקדים!!! ואתה לא חכם במיוחד בכדי להבחין בהבדלים שקופצים מול עיניך....... מה שהופך גם אותך לצבוע גדול.....

y7000

New member
מה הבעיה, שתיסע למנהטן, או לתלאביב

ושם הכל יהיה בסדר. היא וילדיה יוכלו להנות מזיום של החיים היפים . אמנם יהיה עליה להשלים שמידי פעם הטרור של ידידך המוסלימים אלוני משבית את השמחה, ואיזה שהיד מתפוצץ, אבל בסך הכל "המתניים הצרות"של המדינה הם מקום די בטוח ...

shulywolters

New member
אלוני למד לזהות את חבריך

שמוליק כועס על שלא עזבה לפני 16 שנה שהרי כבר אז צריכה היתה לדעת כי השטחים לא שלה ולכן לא היתה צריכה לגור שם. שמוליק דגן למה היום אתה גר בתל אביב חיפה או ירושלים אלא שטחים שנכבשו ב-48 חתיכת צבוע.

ראובן10

New member
תגובה אופינית

של שרץ שמאלני. לעולם לא תבין ואין צורך בכך. מי אתה בכלל?אספסופי שמאלני?

יש לי הרגשה שמשתתפי הפורום הזה

אין להם מושג עם מי הם מתעמתים - "מי להם ומי לצריהם"..... זוהי כנראה "איכות הדיון" שמתנהלת בארץ גם בנושאים הרבה יותר אקוטיים......

אביה*

New member
גם הפיגוע בתאומים היה בגלל השטחים

הגיע הזמן שתפקחי את העינים ותביני שערפת הוא המציא את הטרור המודרני. הוא מחובר לכל ארגוני הטרור שבעולם, ומעולם הוא לא הסכים למדינה יהודית. ערביי ישראל מצטרפים למאבק בגלל שהם מאמינים שיפו ורמלה היא שלהם. והתקפת המתנחלים היא רק צעד ראשון במאבק. העובדה היא שהם הפגיזו גם את גילה וגם את פסגת זאב. והעובדה היא שהם עשו פיגועי תופת בכל המדינה. האסלם לעולם לא ירשה שתהיה מדינה כופרת בתחומי המזרח התיכון. וגם הערבים החילוניים לא ירשו שיהיה נטע זר שלקח מהם את אדמתם.ישנה תרבות של אנשים שמוכנים לרצוח את הבת שלהם בגלל שקיימה יחסים עם הבן של השכן, אז בווודאי שהם יהיו מוכנים לרצוח את מי ש"גזל" מהם את אדמתם.

א.נ.

New member
שטחיות ולא שטחים!

אינני נוהג להגיב, אך למקרא מסקנותייך המוטעות, ברור לי כי את והרבה שכמותייך חסרים את ההבנה הבסיסית של האיסלם לגבי היהודים ומדינת ישראל. כדאי שתדעי כי על פי האיסלם ליהודים באשר הם אין זכות קיום כריבונים במדינה עצמאית אלא תחת שלטון מוסלמי. האם את מבינה כי על פי תפיסתם אין לך זכות קיום גם בנתניה, יפו, וכל מקום אחר בארץ, מן הנהר ועד הים הגדול! האם בגבולות 1967 הערבים לא תקפו אותנו בערים שונות בארץ? לא פוצצו מטענים, אוטובוסים, ילדים בבתי ספר? ומה היתה הסיבה לכך? האם את מזכירה זאת לעצמך, לידידייך, למשפחתך? ולבסוף, חשוב שנלמד שהסכסוך שלנו אינו עם שווצריה או מדינה אירופאית אחרת, לפיכך אם תאווה חיים אנו והמדינה יקרה לנו, חייבים אנו להתאים את התגובות שלנו לחשיבה של התרבות החברתית והמדינית המזרח תיכונית.

א.נ.

New member
שטחיות ולא שטחים!

אינני נוהג להגיב, אך למקרא מסקנותייך המוטעות, ברור לי כי את והרבה שכמותייך חסרים את ההבנה הבסיסית של האיסלם לגבי היהודים ומדינת ישראל. כדאי שתדעי כי על פי האיסלם ליהודים באשר הם אין זכות קיום כריבונים במדינה עצמאית אלא תחת שלטון מוסלמי. האם את מבינה כי על פי תפיסתם אין לך זכות קיום גם בנתניה, יפו, וכל מקום אחר בארץ, מן הנהר ועד הים הגדול! האם בגבולות 1967 הערבים לא תקפו אותנו בערים שונות בארץ? לא פוצצו מטענים, אוטובוסים, ילדים בבתי ספר? ומה היתה הסיבה לכך? האם את מזכירה זאת לעצמך, לידידייך, למשפחתך? ולבסוף, חשוב שנלמד שהסכסוך שלנו אינו עם שווצריה או מדינה אירופאית אחרת, לפיכך אם תאווה חיים אנו והמדינה יקרה לנו, חייבים אנו להתאים את התגובות שלנו לחשיבה של התרבות החברתית והמדינית המזרח תיכונית.

אלון גל

New member
כמה אני שמח לשמוע אותך

נפלא לשמוע אותך כי זה אומר שיש לנו אנשים עם לב ועם חוכמה ולכן יש לנו סיכוי אגב אני לא התיישבתי מעולם בשטחים וכבר שהקימו את ההתנחלויות הראשונים אמרתי שעוד ימיטו עלינו אסון עלינו להחליט היום קברי אבותינו או עתיד ילדינו!!

shulywolters

New member
קומי ותלכי בלונדון היאוש נעשה

יותר נוח כך גם תל-אביב חיפה וירושלים.

למעלה