שטו? גדיה? קגדה?

../images/Emo35.gif שאלה מספר 9.

אחרי שאלה זו הסתיים לצערי המשחק. השחקנים הפסידו 3:6. כלומר, זו היתה השאלה השישית בה הם נכשלו. אישה באירן קונה רדיד, צמיד-יד. לא מהסוג שאפשר לפתוח ולסגור, אלא כזה שפשוט מכניסים אליו את היד. למוכר האירני יש בכיסיו חפצים שונים (זו היתה המילה שהכשילה את השחקנים, אשר בעיקרון עלו על הרעיון של התשובה הנכונה). את החפץ שהוא מוציא מכיס אחד הוא לובש בעצמו מטעמי מוסר. את החפץ שהוא מוציא מהכיס האחר הוא מלביש על הקונָה, למטרה מעשית. אלו חפצים הוא הוציא מכיסיו?

lupoN

New member
המממ.... אולי...

על ידו שם כפפה - מטעמי מוסר; על ידה - שקית או גרב ניילון לאפשר החלקה מהירה של הצמיד הבלתי נפתח... חפצים מספיק שונים? או שמא הסתיר חלקים אחרים כדי לא להביט בה כלל...?

איזה "אולי"? בול../images/Emo70.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif

השחקנים כמובן עלו על הרעיון, אבל החליפו את גרב הניילון ב...כפפה, וזה נחשב להם כהפסד, כי הם זלזלו במילה "שונים".

souhami

New member
אני לא מאמין!!!

גנבת לי את התשובה!!! זה בדיוק מה שחשבתי!

כן, זה משודר בארץ

בערוץ רוסיה 1 (ORT) בשפה הרוסית בלי כתוביות. הפרסומות באוקראינית
יהיו עוד שלושה שידורים ישירים באוקטובר ("סדרת הסתו") בימי שישי.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אז איך אמורים לדעת?? זה

ברוסית מן הסתםם לאא??? אתם רוצים להגיד לי שאתם מבינים רוסית פה כולםם??

the YOOK

New member
כן. כולנו רוסים בפורום.

סתם... יש שניים או שלושה (וטלמון אחד מהם) שיודעים רוסית, והם עושים את עבודת הקודש (בעיקר טלמון כרגע... פעם היו עוד שעזרו לו) של תרגום השאלות בפורום. הייתי רוצה לדעת רוסית... ולו רק בשביל "שטו? גדיה? קגדה?"... (אבל יותר מזה אני רוצה לדעת גרמנית...).

לא, רק טלמון

טוב, בטח יש עוד כמה. אבל טלמון צופה במשחק ומביא את השאלות לכולנו... (ושוב תודה לך
)

../images/Emo6.gif אם כולם היו יודעים רוסית

וצופים בשידור, אז כולם היו יודעים את התשובות. אגב, המלצתי כבר מספר פעמים לצפות בשידור, לפחות 2-3 שאלות, סתם בשביל להתרשם מהאווירה.

למעלה