שטות שבועית
.

StainedCow

New member
שטות שבועית../images/Emo98.gif.

מה?! על מה את מדברת?! טוב, בזאת אני פותחת פינה חדשה בפורום. כל שבוע, אני אשוטט לי באתרי אינטרנט, ואמצא לי משהו על אחד מהשחקנים, על הסדרה, וכל דבר שקשור בנושא. וואו, נחמד! אני אשמח לקרוא את זה! אחלה! ולעזור, תשמח? אממ.. איך אני יכול לעזור? קודם כל, תוכל למצוא לי כל מיני שטויות לפינה. טוב.. ומה הדבר השני? תמיכה נפשית. אהה.. אין בעיה, אבל לאיפה אני שולח את כל זה? או במסרים, או באייסי:179462576 או במסנג'ר: [email protected] אין בעיה! תודה.. טוב, ועכשיו למה שמצאתי השבוע: הרומן המפתיע: דמי מור ואשטון קוצ'ר אנחנו לא בטוחים למי הרומן הזה עשה יחסי ציבור יותר טובים. מצד אחד קוצ'ר, חומד של בחור, עם כמה סרטי נעורים שטותניקיים ברקורד ("אחי, איפה האוטו שלי", "ירח דבש מטורף", "הבת של הבוס שלי" וכו'), והרומן הזה הביא אותו לתודעה בגדול ולמעמד של שווה חטא. מצד שני מור, שנעלמה לשנים ועשתה קאמבקון בסרט "המלאכיות של צ'ארלי". בפרמיירה של הסרט הזה, הזוג נחשף לראשונה לעיני המצלמות, יחד עם הבעל לשעבר ברוס וויליס והבנות, ושלוש השחקניות הראשיות בסרט מצאו את עצמן בצל. הרומן, כך נראה, רציני. השניים כבר עברו לגור יחד בגבעות הוליווד, והוא, כך מסופר, מת להכניס אותה להריון. כנראה שזו בכל זאת אהבה.

L i l A L o

New member
כלהכבוד!!!../images/Emo45.gif

פינה נחמדה ביותר.... זה רק אני או שנראה לי שלאשטון יהיו הכי הרבה אממ איך לקורא לזה? שטויות? חחח

Magical me

New member
כל הכבוד!../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אחלה פינה! ^___^ אשמח לעזור

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד אבל גם אני../images/Emo46.gif../images/Emo26.gif

עד מתי אשטון יהיה עם דמי
אבל כבר מתה!!!!!!!! ד"א קבלו תמונה שלהם במועדון וקבלו את החזייה של דמי

Dani my love

New member
שיאו לפחות היה מוצא לו משיהי בגיל

שלו... איכס מה הוא יוצא עם המכוער הזאת... ו... פחחחחחחחחחחחחחח התמונה גדולה!

StainedCow

New member
מק../images/Emo78.gif

אין מספיק תגובות
... קפוץ שירשור קפוץ! קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ.. בוווווווויייייייננננננגגגגגגג.

Kryptonite

New member
ספרייט כבוד!../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

(ניגמר לנו הקולה...
) אחלה פינה, ממש מעניינת.

popit

New member
כל הכבוד....!אוף....כנסו סתכלו למה.

יש מישהי בפורומים של ראש1 בשם קטרינה לוקחת לי פוווללל חומר מהאתר מפרסמת שמה לאלף איש וכותבת שהיא רשמה את זה. מטומטמת!שאני אמצא זמן לעדכן את האתר אני אשים אותה בעמוד מיוחד לרשעים כמוה...

למעלה