שטות קטנה

צלליתה

New member
שטות קטנה

אבל נושאת אמירה מענינית על המצב של מנועי חיפוש היום.עם כל ההייפ סביב הנושא, לא ממש ראיתי משהו חדשני ופורץ דרך שקרה בשנה האחרונה. מיזם של מיקרוסופט, וגם זה מענין בעיני. קבלו את גב דיוי

e-magine

New member
ברוח הווב 2.0

לא היו מהפכות, אבל היה מלא מאש-אפים. את המנוע הזה אני לא אוהב, זה עושה לי אסוציאציה לרוגלה ההיא שהופצה לפני כמה שנים, בתור גימיק נחמד, "מלווה לגלישה, או חבר לגלישה, היה איזה קוף קטן שהיה צץ על המסך ומדבר ואפשר היה גם לגרום לו להגיד מה שאנחנו רוצים (במבטע אמריקאי כמובן). ביום הראשון זה היה נחמד, אח"כ פשוט אי אפשר היה להיפטר ממנו.מה שהיה הכי מצחיק שאני הגעתי לאותה רוגלה דרך מדור תוכנות מומלצות במעריב. על זה אני לא אסלח למעריב הרבה מאד זמן, אם בכלל. (אני לא אומר שהמנוע הזה הוא רוגלא, אני רק אומר שהוא מזכיר לי.)

גב' דיואי הזו, היא רק קוריוז חביב.

משהו חדשני - אולי שיטת התיוגים (האמת, אני לא זוכרת אם זה פרץ השנה או קודם). נראה לי דיי סביר, ששיטת התיוגים תיצור איזה שינוי ביכולת של מנועי החיפוש להגיע לעוד מידע שכרגע לא נגיש להם.

e-magine

New member
זה נשמע לי כמו

"אני הולך להקים מועדון כדורגל חדש ואני בטוח שתוך זמן קצר אני אזכה בליגת האלופות"... אולי אני סנילי, אבל אני כבר לא זוכר את שמות כל מנועי החיפוש שהבטיחו שהולכים לחולל מהפכה ולמחוץ את גוגל. ואת הדברים האלה כתבתי עם כל הכבוד למקים הויקיפדיה (ויש כבוד).

הם דווקא לא מדברים על תהליך קצר,

אלא על כמה שנים. ויש משהו בטענה שמנוע חיפוש באמת טוב - לא יכול להתבסס רק על אלגוריתמים, אלא צריך גם אינטליגנציה אנושית.

למעלה