שטולבך......... תחזירי לי את רדיו בלה בלה.......... אולי תבואו מחר?
T The Purple Sheep New member 18/3/03 #1 שטולבך......... תחזירי לי את רדיו בלה בלה.......... אולי תבואו מחר?
Y Yael Floyd New member 18/3/03 #2 אתם אף פעם לא באים, ואין לי כסף ואני אחזיר לך כשתבוא לקחת!! מה יש, רק לי גונבים ספרים ואני צריכה לבוא אחרי חודש ולקחת אותם? תבוא בעצמך!
אתם אף פעם לא באים, ואין לי כסף ואני אחזיר לך כשתבוא לקחת!! מה יש, רק לי גונבים ספרים ואני צריכה לבוא אחרי חודש ולקחת אותם? תבוא בעצמך!
Y Yael Floyd New member 18/3/03 #4 אני אף פעם לא מבינה למה אתם כאלה תלויים אחד בשני כמו חבורת פקצות מטומטמות. "רן, רוצה לטוס איתי להודו?" "אם טל ומיכל יבואו אז בסדר.." אפילו שכל אחד ממכם גר בשכונה אחרת, אדוניי!! מישהו צריך לשים לזה סוף!!!
אני אף פעם לא מבינה למה אתם כאלה תלויים אחד בשני כמו חבורת פקצות מטומטמות. "רן, רוצה לטוס איתי להודו?" "אם טל ומיכל יבואו אז בסדר.." אפילו שכל אחד ממכם גר בשכונה אחרת, אדוניי!! מישהו צריך לשים לזה סוף!!!
T The Purple Sheep New member 18/3/03 #5 זה עצוב ליסוע באוטובוס לבד. ולחו"ל? מצידי לבד!!! רגע באמת אמרתי מה שכתבת או שהמצאת?
E exit_from_here New member 19/3/03 #6 אבל שאתה נוסע לבד באוטובוס אתה מקיים את "אם כבר לבד אז שיהיה בתנועה"