שטויות במיץ

תנובה מייצרת חלב ובשר. הכשלת הציבור.

מי שרוכש חלב מתוצרת תנובה - יודע שהחברה מייצרת גם בשר. לדעתי יש בכך הכשלת ציבור הקונים בגלל האיסור על "לא תבשל גדי בחלב אימו" . איך תנובה הצליחה לקבל בכל זאת את הסימן "כשר"? אני חוששת שהרבנים קיבלו "מימון מפלגות" מ"תנובה".

kabulkabul

New member
התיק ההתפתחותי של "גלעד שליט" ב"כברי"???

במסגרת פיענוח פרשת "גלעד שליט" - הפכתי והפכתי וכעת אני חוששת ש"גלעד שליט" נפגע מחיסון ומויטמין k שניתן לו בבית היולדות. המידע אמור להימצא בתיק ההתפתחותי. התיק נמצא כעת בידיו של "בי"ס כברי-מנור. במקרה נזכרתי במודעת אבל על אביו של ראש עיריית רעננה - אם זכרוני איננו מטעה אותי - מקיבוץ כברי. נכון שיש כאן רק קצה קצהו של חוט... אבל - גם זה משהו - כי קשה להבין את הנוכחות הקיבוצניקית המאסיווית ב...משרד הבטחון כיום ובראשות הערים . כלומר - לא שווה בדיקה התיק ההתפתחותי שלו....?

moranka

New member
אז תפסיקי לטחון במוח !

מרוב חפירות כבר מצאת את שברי הכדים מתקופת האדם הקדמון ועצמות של דינוזארים שנכחדו בעידן הקרח הגדול. למי אכפת מכל זה?? לא מעניין אותי אם גלעד שליט קיבל חיסון A או K או Z. מעניין אותי שיעשו כבר משהו במדינה הזאת כדי לשחרר אותו! אולי שווה בדיקה בתיק ההתפתחותי שלך?.. אה.. מה את אומרת...? יאללה חלאס, תנסי בפורום "חפירות ארכאולוגיות" אולי המידע שלך יעניין שם מישהו

Nipiy

New member
את שואלת בפורום הלא נכון

תפני עם השאלה לפורום 'בורא עולם'

kabulkabul

New member
נותנות חלב ובניהן נשחטים ..כפיות טובה....

לא נעים לחשוב על זה - על כפיות התודה ב"תנובה".... הפרות לא מקבלות בכלל שכר

Nipiy

New member
לא נמאס לך?

בסוף יפעילו נגדך צו הרחקה מהפורום הזה.

Nipiy

New member
יש הרחקת IP, או שפשוט נגיש תלונה במשטרה ../images/Emo13.gif

היא משמיצה כ"כ הרבה, זה כבר נמאס.

למעלה