שטויות ארורות

scorpionsrulz

New member
שטויות ארורות

אחרי שפירסמתי את האמת על הכשרות שלהם תראו איזה יופי "אני מבקש בלי ז**נ* מוח בסדר?את הבהמה שוחטים ע"י חתך של קנה הנשימה והיא מתה מיד!יש כמה אלפי שניות שהיא סובלת וזהו!ומי שמדבר על לא בריא יא חיכת מסכן,לאכול חזיר עם כל השומנים שיש בו פי 100 יותר מזיק מלאכול מלח.וגם מה עדיף להרוג את החיות בתוך בריכת חישמול? וגם מה אני מבזבז ת'זמן על מסכן אתיאסט (או איך שלא כותבים את זה) כמוך...אם אתה אומר שאין בורא לעולם אז איך אתה מסביר את גופך-איך הוא בנוי...וכו'.רמב"ן(נראה לי) אמר שאם אתה רוצה לראות שיש בורא לעולם תסתכל מסביבך על הבריאה.אני עוד לא מדבר איתך על להאמין בתורה או איסלאם וכו'.אם אין אלוהים א איך נברא כל העולם הזה מסביבך??" אני אישית מציע למקור את זה כחומר קומי מה דעתכם?

scorpionsrulz

New member
אני לא בולע תשטויות שלו פשוט נימאס

שהוא מגיב שטויות ואין לי תגובה עולמת זה הכל

scorpionsrulz

New member
כנס

תודה ידידי זה לא שאני קונה מה שהוא אומר אבל פשוט נימאסשהוא אומר את זה הרי אחרים רואים את זה חושבי םשזה נכון אז מה שווה בכל העינין ואין לי תמיד תשובות הולמות

אמרת שאתה מכיר את אתר חופש

אם הייתי מעיין באתר "חופש" כמו שצריך אני מבטיח לך שהיית יכול לענות לפחות על 99% מהשאלות שהבאת לכאן, אבל אתה מתעצל ומעדיף לקבל את התשובות עם כפית ישר לפה, זה לא הולך ככה. אני אתן לך טיפ קטן, באתר "חופש" בחלק העליון של הדף יש תיבת חיפוש קטנה, בכל פעם שהנודניק בפורום השני שואל אותך שאלה שאין לך תשובה לגביה כנס לאתר חופש וחפש מילות מפתח שקשורות לנושא, אני מבטיח לך שכמעט תמיד אתה תמצא ים של מאמרים שבהם תקבל תשובה, לדוגמה תחפש שם "הר סיני" או "שחיטה כשרה" ותגלה ים שם תשובות בנושא, מה דעתך לנסות זאת? חוץ מזה, הפורום המתאים ביותר לשאלות שלך הוא פורום חופש, אולי תנסה לשאול גם שם? דרך אגב לפני שאתה שואל שם נסה את החיפוש המתקדם של הפורום (של פורום "חופש"), כמעט תמיד תגלה שהנושא שרצית לשאול לגביו כבר הועלה שם ואתה רק צריך לאסוף את התשובות מתוך השירשור. משתמש בצלילים.

scorpionsrulz

New member
כנס

זה הביא לשטויות שלו הפירסום של הכתבה על הכשרות הדתית שבאתר חופש

משתמש כשהייתי בתיכון הראו לנו איך

שוחטים וזה בכלל לא ככה. הופכים את הפרה חותכים והפרה מתה תוך שתי שניות. היא ממש הולכת לישון. זה אפילו לא היה קשה להסתכל על זה. איך יכול להיות שהפרה שם חיה כל כך הרבה זמן אחרי שחתכו לה את העורק הראשי. ובד"כ אנשים חרידים עושים את זה ולא אנשים עם בגדים של מע"צ. אגב, אתה יודע ששרימפ חייבים לאכול טרי, לכן זורקים אותם למים חיים. ועוד דבר, לכל החיות הלא כשרות יש עורק חולייתי ואילו לכל הבהמות הכשרות- אין עורק חולייתי, אז הן מתות הרבה יותר מהר. ועוד דבר, אתה בא לשאול בפורום ואז אומר לי כמה אני חסר בידיעות? מה זה הדבר הזה??

scorpionsrulz

New member
כנס

זה לא שאני לא יודע על מה אני מדבר פשוט חסרים לי הוכחות לדברי את הוכחות אלו אני מבקש פה

אתה רואה זה ההבדל ביני ובינך

בניגוד אליך אני לא מתבייש לשאול ולחקור, זוהי דרך המדע, דרך של חקר סקרנות והרבה שאילת שאלות, אתה מאמין באלוהים הדמיוני שלך אמונה עיוורת לגמרי, בלי שום הוכחות, אתה לא מנסה לבדוק דברים לעומק, אתה מאמין באלוהים כי ככה סיפרו לך, אני לעומתך תמיד מוכן לבדוק לעומק גם דברים שאני חושב שהם נכונים, אם מחר יוכיחו לי שהאבולוציה היא בולשיט אחד גדול אני לא אתבייש לשנות את דעתי בנושא, ואם אני לא בטוח שיש לי מספיק מידע לגבי תורת הקוונטים אז אני אשאל ואתייעץ בפורומים המתאימים כדי לא לתת לך תשובות שגויות וכדי לא להטעות אותך, אני לא מפחד לחקור במטרה לגלות את האמת, ומה איתך? משתמש בצלילים.

משתמש בצלילים אתה מאכזב אותי

אתה הולך ונהיה כמו אחרים. ואגב כל מה שאמרת זה נכון רק בדיוק הפוך. אם אני הייתי מגלה שאין אלוהים עכשיו הייתי זורק את הכיפה. אתה מאמין לי?

אין לי שום בעיה שתשאל ותתייעץ...

איפה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה. אבל אח"כ אתה בא אלי, ואומר לי שיש חוסר מידע לגבי הוכחות על תאורית הקוואנטים?? כמה בן אדם צריך להיות צבוע בשביל זה? מה זה הדבר הזה?

תיקון טעות

שיש לי חוסר מידע על הוכחות תאורית הקוואנטים ואני טיפש וכו'. מה הדבר הזה?

למעלה