שח סיני עתיק

שח סיני עתיק

חברים יקרים. אני מחפש משחק ( שולחני - לא ממוחשב ) שנקרא "גו" ( GO ) או כאלה המכנים אותו: שח סיני עתיק. משום-מה הפסיקו למכור אותו, כמו את כל הדברים הישנים והטובים. אם יש מישהו שיודע היכן משיגים את המשחק או מישהו שיש לו ומוכן למכור אני אשמח לשמוע. ומכיוון שאני באגף הנוסטלגיה, אנסטלג אתכם עם 2 משחקים רוויים געגועים: 1. "רכוז" - ( המונופול העברי ) שיצא לאור שוב לפני שנה במיוחד לחובבי הזכרונות 2. "אוצרות העולם" - משחק ששיחקנו בשנות השישים ובעזרתו למדתי הרבה על בירות העולם וארצותיו.

שקדי

New member
בקשר למונופול.............

ישנו באתר פלייסייט משחק אונליין לא שאני........אבל אחת מבנותיי פשוט מכורה מומלץ.....................

magy

New member
מדביקה

לך אתר של משחקים כל המשחקים ששוחקו אי פעם החל מ-1910 עד שנות התשעים, יש לך את כל המשחקים. וגם לפי סדר הא-ב לא מצאתי את ה- GO שלך.. חפש אולי בשם אחר......

אטיוד5

Active member
בקשר ל GO

המשחק היחיד בעל העיניין וגם בדרגת קושי נאותה ביחד עם השח, התודעתי אליו בארה"ב, ואין בעיה להשיג אותו שם. כמובן שגם ביפן - ארץ מוצאו. דרך אגב, אם אין, מה הבעיה לקחת לוח ושים עליו m&m´s למשל? באותה הזדמנות אתה גם הופך אותו למשחק של הקרבה עצמית ולמידת איפוק.
אם חשקה נפשך לשחק GO נגד המחשב, או באמצעות המחשב נגד יריב אנושי לך ל: http://www.page.sannet.ne.jp/tasai/APL20EG.HTM או ל: http://www.demailly.com/~dl/go/ בקשר לריכוז - אני לא צריך לקנות את החדש. יש לי את הישן !!! אוצרות עולם - לא זכור. או לפחות השם לא זכור. זכור לי משחק שבו היית מגלגל קרטון שהיה נתון בין שני קרטונים אחרים. מבעד לחלונות קבועים באחד הקרטונים החיצוניים היית רואה נתונים שונים על כל ארץ בנפרד. למשחק הזה הכוונה? באותה הזדמנות, זכור לי המשחק ´128 מי יודע´ של שמוליק רוזן. עם מחט שהיתה מחוברת לדיסק פלסטיק. הדיסק (עם המחט הצמודה) היה מסתובב על מראה בעזרת צמד מגנטים שהיה מקובע בתוכו ומאחורי המראה. נו, טוב, קצת קשה להסביר.

magy

New member
אני זוכרת משהו עם מגנט

ומחט מתנועעת...... כמו חלום רחוק........ אבל היה לי את הדבר הזה בבית.......... עוד משהו...... גש לפורום משחקי נוסטלגיה, פה בתפוז, ושאל גם אותם..... הם מומחים במשחקים חדשים וישנים בהצלחההההההה

למעלה