שחר....

eessrr

New member
שחר....

אם פורום מפלגת העבודה מכבד את עצמו הוא לא אמור להעלות סקרים כמו: "מי הכי מאוס?", אני מקווה שאתה מסכים איתי כי זו לא צורה סקר כזה או דומה לו. אני חושב שהפורום הזה נועד לדברים קצת יותר רציניים, אני לא פוסל הומור בפורום, אבל להציע להעלות סקר כזה?!?!?! נראה לי דיי לא רציני. אני חושב שכדאי להעלות סקרים אקטואלים וקצת יותר רציניים בהתאם לפורום. לגבי השאלה שלך מה רע בפורומים פחות רציניים: אין שום רע אני רק חושב שהפורום הזה הוא רציני וע"י כך שאתה מעלה סקר כזה הוא מקבל רושם של פורום לא רציני, ואת זה, לעומת פורומים אחרים, אני מאמין שאתה לא רוצה שיקרה (לפחות אני מאמין, זה כבר משהו) המשך יום נעים לכולם.... וכולם מוזמנים לקומונה : "נוער העבודה צועדים עם העתיד קדימה"

eessrr

New member
אופס בטעות כתבתי הודעה חדשה....

שחר אני אשמח אם תשרשר אותה לשירשור הקשור....

הבעיה היא אחרת...

רבים מכותבי הפורום לא החליטו אם הם רציניים או לא.. ומתנגחים כאילו והפורום הוא "פורום גן נאווה"... פורום שמתנהג כמו בגן, ראוי לסקר שמודד פופולריות כמו בגן... נ.ב אני די בטוחה שהרעיון של הסקר היה בצחוק

אשרת

New member
ברור שזה היה בצחוק...ף

כאשר המנהלים פה יתחילו להעיף הודעות שמכילות התנגחויות אישיות, נוכל להחליף את שם הפורום הזה מגן נאווה למשהו אחר...

פורום פוליטי

מכיל גם התנגחויות אישיות ... עם תרבות הדיון שיש לנו בארץ , בשילוב הצגת הילדים שיש לנו בכנסת, לא פלא שהדיונים בין האזרחים הם כאלה... השאלה היא אם אנחנו רוצים פורום אלטיסטי עם תרבות דיון טובה, אבל שלא מציג מגוון דעות... או פורום עם תרבות דיון דפוקה, שמציג מגוון דעות... בפורום מפלגת העבודה יש מקום לחוח ולגוטרמן, למטרניך, ארתור וליהודי הנאמן.. ולכולם בעצם.. כל עוד אף אחד לא עובר את הגבול...

אשרת

New member
תרבות דיון בצורה בוגרת ומנומסת

לא אמורה לסתור בכלל את היכולת להביע דעות שונות ומגוונות. אבל ברגע שמישהו יורד על מישהו אחר, זה מסיט את השרשור מהנושא המקורי שלו, ואז כל שאר ההודעות - התנצחויות נטו.

אשרת

New member
כמו שאמרתי היום לאיש בכחול..

שישלח אותם לעריכה מחדש אצל הכותב.

למעלה