שחר!!! מותק, אתה בתחום הלא נכון... סטנדאפיסט + צלם מחונן כמה אהבה...
כ כרמית 103 New member 23/7/04 #1 שחר!!!../images/Emo6.gif מותק, אתה בתחום הלא נכון... סטנדאפיסט + צלם מחונן כמה אהבה...
ש שחר 103 New member 23/7/04 #2 עיינים שלי, מתיי את מזמינה אותי לארוחת נטולת סושי אצלך במסעדה לאור נירות ואז גלאס של פולט שמפיין ? אני ממש מצפה
עיינים שלי, מתיי את מזמינה אותי לארוחת נטולת סושי אצלך במסעדה לאור נירות ואז גלאס של פולט שמפיין ? אני ממש מצפה
ש שחר 103 New member 23/7/04 #3 אגב כרמיתי.... אם פלבר ה.... בחסד (ליאור אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר ) שכב עם כרמל, למה שלנו לא יהיה גם משו מפוצץ שירים אותנו ברייטינג לכותרות הרדיו והעיתונים? תחשבי על זה, אחלה יחצנ"ות למקום שלך , אני מבטיח
אגב כרמיתי.... אם פלבר ה.... בחסד (ליאור אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר ) שכב עם כרמל, למה שלנו לא יהיה גם משו מפוצץ שירים אותנו ברייטינג לכותרות הרדיו והעיתונים? תחשבי על זה, אחלה יחצנ"ות למקום שלך , אני מבטיח
כ כרמית 103 New member 23/7/04 #6 ג'וני ... מותק, רואה אותך לצידי ובגדול!!! אנשי הלילה זה מ-ש-ה-ו... שבת שלום כפרו'ש הרגע באתי מהעבודה ואני כבר בתוכניות... אז שיהיה אחלה סופ"ש עם הרבה עבודה
ג'וני ... מותק, רואה אותך לצידי ובגדול!!! אנשי הלילה זה מ-ש-ה-ו... שבת שלום כפרו'ש הרגע באתי מהעבודה ואני כבר בתוכניות... אז שיהיה אחלה סופ"ש עם הרבה עבודה
כ כרמית 103 New member 23/7/04 #8 "לא שמעת? לא ידעת?" מותק אני מנהלת את הזומא - סושי בר-מסעדה בנחלת בנימין 37 בתל-אביב!!! מוזמן תמיד