שחר.. שחר(שדרן 27)

מושמושה

New member
שחר.. שחר(שדרן 27)

אז מה? גודלים בעוד שנה?
השיער הלבן מבצבץ?!
הינה אפילו רז הרשים אותך לבית אבות חדשני
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
שחרררררררררררררר
המוןןןןןןןןןןןןןן המון מזל טוב!!!!!!!
עד 120!!!
המון אהבה!!ועם לונה שיש לך בטח יש ולא חסר טפו טפו
הצלחה בכול מעשי ידייך שכול חלומותייך יתגשמו
בקיצר! כול מה שאתה מאחל לעצמך! שיתגשם לך!
באהבה!!!!
מוש!
לסיום תמונה משעשעת!

אללההההההההההה יומולדתתתתת

המוןןןןןןן המוןןןןןןןןןן מזללל טוובבבבב עד 120 לא הזקנת פשוט התבגרת
במילה יפה יותר שיהיה לך רק בריאות.. עושר יושר כושר והכי חשוב..א=ו=ש=ר!! תהנה מהחיים תנצל כל רגעעע ואמ...קיצר מאחלת רק בריאות וכל מה שרק תרצהההה מממממממזזזזזזזלללל טווווווווווובבבב

שחר אחוי מזל טוב!!

שיהיה עד 360, הצלחה בהכל, אושר עושר והכי חשוב בריאות!! אוהב אותך בנאדם!!

מושמושה

New member
חח אופס..ארז* רז אוהפת אותך למרות

שאתה קקע וסנובבבבבבבבבבבבבבבבבבב

../images/Emo213.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מושייייייייייייייייייייייי תודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני זקן בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע קוניתי!!!!!![ מה לא מגיע לי נעיצה חעחעחעחעחעחעחע יש גם עוגה עירקית ממשה חחחחחחחח

../images/Emo12.gifזה כל המברכים??????????

עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מה אני מרגיש זקן לירן אקספרס וואלקם טו דא קלאב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Baby IN Red

New member
שחררררררררררררררררררר

המוןןןןןןןןןןן מזל טובבבבבבבבב מותקקקקקקקקקק:) שיתגשמו משאלות ליבךךךךךךךךךךךךךךךך יומולדת שמייח בייב:)

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

וועלייהההההההההההההההההההההההההההההההקיצ'ר איזה מתנה אתה מביא לי ליום הולדת שלך????איפה לונהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאני חמה עליה!!!מזל טוב מאמי עד 120 שנה...

מזל טובבבבבבבב../images/Emo65.gif

המון מזל טוב עד 1200 המון אהבההההההההההה הכי חשוב!!!
בריאות אושר כושר יושר עושר מה שבא לך
לימי|

תודה לכולםםםםםםםםםםםםם

ענת יאצת לא בסדר מרשימה חדשים בהודעות נעיצה ולוותיקים את לא נותנת רעה חחח איפלו רונה אמרה לי מזל טוב היום לפני שנה נתת לי מתנה מדהימה שנשארה שנה! היום לפני שנה,נתת צ'אנס לקיום תרבות אנושית היום לפני שנה את ענת [QUENATI למי שלא קלט עדיין] הבאת למכור לבלוגים מתנה משמיים תודה על שנה שעברה נפלאה! חבל שכאן אנשים לא יודעים את טוב ליבך האמיתי!

למעלה