שחר עדן המושלם!!!!!!

ShArOn 15

New member
ויש לי עוד 100 תמונות של המושלם..

אז אם מישהי רוצה... שתגיד לי

coconut56

New member
הפאג המתרומם הזה מסדר גבות!!!!!!!!!

ורציני, את לא חושבת שהגזמת?! 50 תמונות?? אחלה השקעה אבל 50 תמונות זה יותר מדי........

דיתוּש

New member
נו אז מה!! אז נגיד שהוא הומו!!

לא שהוא כן, ולא שאני חושבת שהוא חתיך במיוחד, אבל נגיד שהוא הומו! אז מה?! אז שיהיה הומו! מה הבעיות שלכם?! טוב לדעת שאתם לא מקבלים את השונה, הומופובים. איכס.

3rd watch

New member
בקשר לעפר שכטר!!!

הבן אדם לא הומו הוא אמר את זה בצ'ט שהיה איתו בוואלה אז תפסיקו להפיץ עליו שמועות שהוא הומו!!! ואתה צריך לראות אותו במציאות כדי לדעת איזה בן אדם נחמד ומתוק הוא בנוסף לזה שהוא חתיך ומדהים!!! והסדרה משחק החיים ממש לא מעניינית אותי התחלתי לראות אותה רק בגלל שהוא משחק שם. נ.ב : עפר מממשש לא מסדר גבות!!!!!!!!!!

יש פה כמה

שאוהבים אותו מאוד, אז זה לא בסדר שאתם ככה יורדים עליו! לדעתכם הוא מכוער והומו, סבבה! רק אל תכתבו את זה 50000 פעמים כי זה דיי מעליב. גם לדעתי לירון לא יפה ולא יודעת לשחק- וזו הפעם הראשונה שאני מפרסמת את זה כדיי לא להעליב, אז סליחה למי שאוהב אותה! ועפר כן מסדר גבות- אז מה?! זה יפה!!!

הוא כזה מושלםםםםםםםם

והוא לא הומו!!!! הוא כזה חמודדדדדדד!!!!!! וכזה יפה!!!!!!! וכזה מושלםםםםםםםםם!!!!!!

tamarosh

New member
עזבו אותו! הוא מושלםםםםם

אז מה אם יש לו לוק של הומו?! הוא הבנאדם הכי מצחיק בעולםםםםםם
אני פשוט חולה עליו בEXIT...חבל"ז.... אולי המשחק שלו ב"משחק החיים" מזכיר קצת פאג אבל זה התפקיד שלו שם! וביננו - אם הוא הומו...אני מוכנה להיות גבר כדי להיות איתו...חחחחחחחחחחח סתם סתם אבל הוא מושלםםםםםםםםם

Emily ©

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo14.gif../images/Emo4.gif

[איך יצא
] אין מה לדבר- עופר שכטר פשוט מ ו ש ל ם. ולא, הוא לא הומו.
ואם הוא כן
אז
מה הקשר
הוא עדיין מצחיק ב ט י ר ו ף- הוא הבנאדם הכי קורע שיש.
הוא ה כי [אבל הכי] מצחיק באקזיטטט. באמת, רק בגללו אני רואה את התוכנית
הוא משוגעעע
ובצ'ט של וואלה הוא אפילו ריגש אותי
פשוט נשמה..

למעלה