שחר חסון

frenzy1

New member
שחר חסון

יכול להיות לשחר חסון יש היום מופע לבד? מישהו יכול לברר אם רק שחר מופיע?

תגדיר חדש?

שחר יוצא במופע לבד במקום להופיע ב"סבב" אחרי ולפני אומנים כפי שעשה בעבר בקאמל/צוותא. הוא במקביל נשאר עם ההופעות הרגילות אבל יש לו גם הופעה משלו. בדיחות חדשות? יהיו וגם יהיו את הקטעים הישנים והמוכרים כמובן. "תעזוב אותי" וכאלה...

sisty

New member
אני משערת שכן, הרי לפני שסוע הוא

גם הופיע לבד, או שאני טועה?
.

../images/Emo28.gifבקשר להופעות של שחר..../images/Emo26.gif

לפי מה שמפורסם ב"ידיעות אחרונות",לשחר יש מספר הופעות. בימי שבת הוא מופיע כאומן אורח בצוותא בימי שישי הוא מופיע עם אדם שרון,יוסי טרבלוס ואמירם טובים <השבוע מארחים את ברלד> בצוותא. אותה הופעה גם יום שלישי בפיוז'ן ת"א. היום הוא מופיע בתאטרון חולון עם MC מנצור ולהקת הפליז אותה הופעה גם ביום שישי הבא בכ"ס וביום שישי עוד שבועיים ברמת אביב ג' בקשר לחומר של ההופעות,אני לא יודעת כמה הוא מחדש...הייתי בהופעה שלו לפני כמה שבועות והיו לו קטעים חדשים.

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo47.gif

מעכשיו- כל שבוע בימי שישי לשחר יש הופעה לבד (ברר מראש איפה בדיוק) יותר מאוחר הוא מגיע לצוותא להופעה עם אדם שרון,יוסי טרבלוס ואמירם טובים (לפעמים גם ברלד מצטרף) ולמחרת הוא מצטרף להופעה בצוותא ששם מופיעים עוד הרבה סטנדאפיסטים
אני אישית הייתי הולכת על האחרונה...ורוב הסיכויים שאני גם אעשה את זה בפעם הבאה שיזדמן לי (זאת אומרת- חנוכה...)

frenzy1

New member
הופעה אתמול

הייתי בהופעה אתמול בחולון הופעה של שחר חסון עם להקת הפליז.. אני לציין שזאת אחת ההופעות היותר מושקעות שראיתי ופעם ראשונה שפשוט בכיתי מרוב צחוק..

frenzy1

New member
תשובה

יש להקה שלמה על הבמה.. שכוללת אפילו נגן כינור!!! קהל שמשתף פעולה בשירים מקבל את הדיסק של מנצור. (ואנשים עושים דברים מפגרים). שווה ללכת.

למעלה