שחר אלוני

lishay6

New member
שחר אלוני

אני רק רוצה להודות לשחר אלוני על כל המידע שהוא נתן לי בהרצאה אחת
למרות שעדיין לא הצלחתי לחצלל אני ניסיתי בעבר אבל התיאשתי עכשיו חזרתי שוב
יש לי כבר חלום אחד ביומן החלומות שלי
ב3 ימים האחרונים ניסיתי לזכור חלומות אבל רק היום הצלחתי לזכור וממש קצת

"היית בצבאה עם עוד 2 אנשים שאני לא זוכר מי הם והיה ליידנו מטוס שהמריא ממש מהר ואז יצאה מין טורבו קזה ןממש רציתי לעלות עליו ואני זוכר שאמרתי לאלו שהיו ליידי את זה אבל אני לא זוכר מה הם אמרו"

יש לכם דרכים לגרום לי לזכור יותר טוב את החלומות?
לפני שאני הולך לישון אני אומר לעצמי שאני הולך לחלום ושאני יקום אני יזכור את החלומות

או איזה שהיא דרך לחצלל יותר מהר?

שלום

לפי דעתי לא יזיק אם תשנה את הנוסח של החלומות שלך. אתה כותב אותם בזמן עבר, כאילו הם כבר קרו, אבל אתה תזכור יותר טוב אם תכתוב אותם בזמן הווה, כאילו הם קורים עכשיו. במקום ״ממש רציתי לעלות עליו״, תכתוב ״אני ממש רוצה לעלות עליו״. זה אמור לגרום לך לזכור יותר טוב. אתה גם יכול להוסיף ציורים או שרטוטים שיתארו יותר טוב את האזורים השונים בחלום שלך, זה יעזור לך לזכור יותר טוב.

היי לישי

אני שמח שאהבת את ההרצאה :)
(אגב, להבא בבקשה נסה להימנע מציון שמות של חברי הפורום בפוסטים שלך. לי אין בעיה עם זה, אבל יש משתמשים שרוצים לשמור על אנונימיות).
אם אתה רוצה לשפר את זיכרון החלומות נסה ליישם את העצה של נועה, ופשוט תתמיד בכתיבת היומן. אם לא תוותר לעצמך ותכתוב כל בוקר- זיכרון החלומות ישתפר.

ברגע שזיכרון החלומות שלך טוב ויציב (חלום- שניים כל לילה) כדאי שתתחיל לעבוד על הגברת המודעות שלך- בדיקות מציאות הרבה פעמים ביום כאשר בכל פעם תשאל את עצמך "מה הייתי עושה אם זה היה חלום?" ונסה לדמיין את זה.

אתה על הדרך הנכונה, אל תרד ממנה.
ובהצלחה!

למעלה