שחרר אותי

שחרר אותי

עד מתי? כל גופי משתוקק לך, כואב ומבקש, מתחנן. מאז שהושבת אותי על הכיור באמבטיה.

בואי

תקשרי לו את העיניים לא אהיה איתך תרשי לי להכנס אחר כך? הוא לא מצפה לך, לא ידע שזו את, ואני אספר לך בסוד, בואי, תתקרבי אלי, הוא מפנטז עליך, הוא רוצה אותך, הוא מטורף על המגע שלך. הוא לא ידע שזו את. ברגע ששדיים יגעו בשפתיו, הריח שלך, הפטמה שלך, הוא יזהה. כמה פעמים שמעתי את ההזיות שלו, את התשוקה שלו, אליך. בואי. את קובעת איפה, את קובעת מתי. הוא יהיה שם. מבטיחה לך. רועדת מהמחשבה. בואי.

; \

There is a high mountain where the winds scripe the flesh off the bone with ice There is a forest,it's trees so dence together no light enters no air leaves There is a feeling so vague and intence it alows no though to florish and You want to cry out but there is no flesh to word the words and no air to sound them

אנחנו החיים

יש דברים פשוטים יגרמו לי לצחוק עד דמעות יש דברים פשוטים שיגרמו לי לבכות עד חיוך יש סודות שלא אוכל לעולם לגלות ויש תשוקות שלא אוכל לעולם להסתיר יש אהבות שנעלמו בעבר ויש דברים חדשים לגלות מי יתן ויהיה לי גם את מחר למצוא, להתפתח ולהתנסות רוצה לנשום את הכל לאכול את הכל עד להתפוצץ רוצה עכשיו, מהר, חזק וטוב רוצה להרגיש, לטעום, להנות ולכאוב אהבה, שנאה, כעס, הנאה מנעד צר מידי מלהכיל מלהכיל את כל הרגשות המוזרים המציפים אותי ומחלחלים וכל אותם דברים הפשוטים שסתם מסבכים את מוחנו בפסיכולוגיות, מוסר וחינוך קלוקל אלה הדברים שמגדרים אותנו שגורמים לנו להבין שאנחנו חיים

למעלה