עכשיו צריך לקרוא לה' god !
S shamus New member 30/1/07 #41 משה ביקש למסור לך שהוא מצטער, ורק שתדעי שכל הא' האחרות היו חיקוי עלוב שלך, ושלא הייתה ולא תהיה כמוך א'.
משה ביקש למסור לך שהוא מצטער, ורק שתדעי שכל הא' האחרות היו חיקוי עלוב שלך, ושלא הייתה ולא תהיה כמוך א'.
א א י ל ה New member 30/1/07 #50 ואני בדיוק גמרתי לפסוק. אני בהפסקה. נהייה פה צפוף לאללה, לא? את מצליחה ככה לפסוק כהלכה?
ש שלילולה New member 30/1/07 #53 תפסקי תפסקי עזבי אותך מהפסקות נהיה פה צפוף (ונעים...) אפילו את כבר הפכת ל- א ילה
א א המקורית היחידה New member 30/1/07 #45 מבזק דחוף נמסר מהנעלת תפוז זה עתה. הזוכה המאושרת בתואר א' ,תזוכה בדוגמה שבתמונה. מנעלות אינן רשאיות להשתתף.כמות הפרסים עד גמר המלאי.
מבזק דחוף נמסר מהנעלת תפוז זה עתה. הזוכה המאושרת בתואר א' ,תזוכה בדוגמה שבתמונה. מנעלות אינן רשאיות להשתתף.כמות הפרסים עד גמר המלאי.
א א המקורית היחידה New member 30/1/07 #52 מאמי זה לא מלא, זה ריק מתחת לכל המבנה המפואר הזה, אבל ככה זה עם פרסים היום. תוצאת סין, הכל פארש.
D Dan_Kap_ Active member 30/1/07 #54 זריזות נחפזות למצוות ומקפידות על קלה כחמורה [ בלי אפליה על רקע אנורקטי ]
D Dan_Kap_ Active member 30/1/07 #57 מוקדש לג.מ. אני שמשתמש רק בחלק קטן מן המילים שבמילון (י. האחד והיחיד)
א א המקורית היחידה New member 30/1/07 #60 נגמר החרדל אבל הייתי שולחת את שיימוס להביא מלפפון חמוץ,ואחר כך מושיבה אותו ומקריאה לו שירים במדי אחות. טוב, איפה האזיקים, קודם נקשור את המנעלת וננביא גם לה סנדוויץ.
נגמר החרדל אבל הייתי שולחת את שיימוס להביא מלפפון חמוץ,ואחר כך מושיבה אותו ומקריאה לו שירים במדי אחות. טוב, איפה האזיקים, קודם נקשור את המנעלת וננביא גם לה סנדוויץ.